True
Amusement.TV - TV kijken via internet, de beste Amusement tv-programma's bij elkaar! Nederland.FM   Nederland.TV   Podcast.NL   Contact   Privacy & Cookies  

05-10-2024








NOS Studio Sport
NOS Studio Sport: Afl. 34

Livebeelden en/of samenvattingen van de belangrijkste sportwedstrijden en -evenementen van de dag, met interviews en reportages.





Grantchester
Grantchester: Elliot geeft een grote zaak aan Larry. Die komt een heel eind, met hulp van Miss Scott

Er zijn twee mannen vergiftigd in een bar, en eentje heeft dat niet overleefd. Elliot zet Geordie op een zijspoor en geeft de zaak aan Larry, tot Geordie's enorme frustratie. Larry en Miss Scott komen samen een heel eind, maar als er aanwijzingen richting de Russische KGB opduiken, vragen ze toch Geordie om hulp. Die maakt zich intussen steeds meer zorgen om Will.





Hart van Nederland
Hart van Nederland - Late Editie

Bekijk aflevering 279 van Hart van Nederland - Late Editie uit seizoen 2024 hier op KIJK. Deze aflevering is uitgezonden op 5 oktober, 22:31 uur bij SBS6. Hart van Nederland - Late Editie is een Nieuws programma





Ondergrondse Sporen
Ondergrondse Sporen: Afl. 6

Hoe kan het dat zwarte mensen zo vaak economisch achtergesteld zijn? Finbarr en Martijn ontmoeten in Chicago de zoon van de vermoorde Black Panther-activist Fred Hampton, die eind jaren 60 hard op weg was om alle onderdrukte bevolkingsgroepen in het land te verenigen in de strijd tegen kansenongelijkheid. Ze leren het begrip 'redlining' kennen en rijden mee met Dilla, een jonge zwarte ondernemer die bustours met humor organiseert door de beruchte South Side van Chicago. In het voorstadje Evanston spreken ze met nazaten van tot slaafgemaakten die herstelbetalingen ontvangen, gefinancierd door belastingopbrengsten uit gelegaliseerde wietteelt.





The Connection
The Connection: Afl. 4

Andries Tunru, Abel Gilsing en Devrim Aslan gaan de strijd met elkaar aan.



Nieuwsuur
Nieuwsuur brengt onafhankelijk, onpartijdig en ongebonden achtergronden bij het nieuws.

Hoe kon de militante beweging Hezbollah het de afgelopen decennia voor het zeggen krijgen in Libanon? Verslaggever Zainab Hammoud laat zien dat het land al lang kampt met grote maatschappelijke problemen en een falende overheid, wat ruimte schiep voor Hezbollah. We spreken haar ook over de actuele ontwikkelingen in het Midden-Oosten. * Het NSC wil dat er onderzoek komt naar euthanasie bij psychisch lijden, met name naar verzoeken van jongeren. NSC-Kamerlid Rosanne Hertzberger is te gast. * Dit weekend opent Museum de Pont in Tilburg een solotentoonstelling van de Colombiaanse kunstenaar Beatriz González.



Ziggo Sport voetbal
Udinese - Lecce

Van dit programma is geen informatie beschikbaar







So Help Me Todd
So Help Me Todd

Todd hoort van een moordcomplot terwijl hij herstellende is van de blindedarmoperatie. Margaret stort zich op het speurwerk, wanneer haar cliënten interesse tonen in Todds theorieën.



Hollandse Meesters Herzien
Hollandse Meesters Herzien: Afl. 2

Het schilderij Schuttersmaaltijd van Wijk I van Johannes Spilberg laat de rijke upperclass van de 17e eeuw zien: witte mannen gekleed in dure met goud beklede stoffen en specerijen uit verre landen. Dit schilderij straalt de rijkdom en de macht van de Republiek der Nederlanden uit. Maar wat is de achtergrond van dit schilderij? Hoe werd dit geld verdiend?



Beste Zangers
Beste Zangers: Afl. 4

Sera de Bruin, of SERA, is aan de beurt. De zangeres heeft een bijzonder begin van haar carrière. Die begon op een donker parkeerterrein in een auto waar zij zingend te zien was op TikTok en Instagram. Haar eerste optreden was op de verjaardag van Cristiano Ronaldo. Ze coverde nummers die online al snel miljoenen mensen bereikten. Wat is Sera's verhaal? En welke nummers gaan haar collega-zangers vertolken?



Wisting
Wisting: Afl. 5

Wisting is met ziekteverlof om te revalideren, maar dan krijgt hij een anonieme brief over een oude zaak over de moord op een jong meisje. Haar ex-vriend zit al vast voor de moord, maar Wisting heeft het gevoel dat er iets niet klopt en duikt in de zaak. Als hij navraag doet bij verschillende betrokkenen, gebeurt er iets schokkends.



Blauw bloed
Blauw Bloed: Afl. 24

Koning Willem-Alexander bezoekt de viering van 450 jaar Leidens Ontzet. * Koningin Máxima opent de Nationale Balletacademie. * En verder: wat hebben we allemaal gevierd en herdacht in de afgelopen twintig jaar?





NOS Journaal 20.00 uur
NOS Journaal 20.00 uur: Afl. 40

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting. En op NPO 1 extra met gebarentaal.







Heel Holland Bakt Kids
Heel Holland Bakt Kids: Afl. 2

Alles loopt op rolletjes want het thema is: Trein. Als eerste maken de juniorbakkers een groenrood stopbord met glazuur. Ondertussen neemt Plien de jury mee op treinsafari, ze gaan op zoek naar de big 6. Het spektakelstuk is een treinwagon, die gemaakt is van biscuit met een vulling. Wie zit op een dood spoor en wie reist er mee naar het volgende station?



Kassa
Kassa: Afl. 21

Meer dan 2 miljoen Nederlandse kinderen spelen op het online gameplatform Roblox. Uit ons eigen onderzoek blijkt dat ook volwassenen actief zijn op dit platform en dat er gevaar op de loer ligt. Verder is er aandacht voor de ondersteuning van mensen in armoede. Die ondersteuning verschilt sterk per gemeente, wat honderden euro's kan schelen. In de Belbus gaat Mai verhaal halen over een verkeerd gelegde laminaatvloer.



Pauls Social Club
Pauls Social Club: Afl. 5

Paul de Leeuw verwelkomt mensen met en zonder verstandelijke beperking om samen de week door te nemen. Bijzondere mensen krijgen een podium en er zijn optredens van artiesten onder begeleiding van huisband Wimpie & de Domino's. Ook achter de schermen wordt meegewerkt.



AFC Ajax
AFC Ajax: Tense game ⚔️ | Highlights Ajax O15 - PSV O15

De samenvatting van het duel tussen Ajax O15 en PSV O15. #AjaxO15 ►SUBSCRIBE NOW <a target="_blank" href="http://ajax.ms/subscribe ►FOLLOW">Klik hier</a> US Website: <a target="_blank" href="https://www.ajax.nl Twitter:">Klik hier</a> <a target="_blank" href="http://twitter.com/afcajax Facebook:">Klik hier</a> <a target="_blank" href="http://facebook.com/afcajax Instagram:">Klik hier</a> <a target="_blank" href="http://instagram.com/afcajax TikTok:">Klik hier</a> <a target="_blank" href="http://tiktok.com/@afcajax BeReal:">Klik hier</a> <a target="_blank" href="https://bere.al/afcajax Threads:">Klik hier</a> <a target="_blank" href="https://www.threads.net/@afcajax">Klik hier</a>







NOS Jeugdjournaal
NOS Jeugdjournaal: Afl. 279

Het laatste nieuws uit binnen- en buitenland en het weer, speciaal voor de jonge kijker. En op NPO 1 extra met gebarentaal.



Zin in morgen
Zin in morgen: Afl. 41

Anita gaat op bezoek bij Margalith, die in het decor van een westerndorpje haar dieren inzet voor kinderen die vastlopen in de psychologische zorg en voor kinderen die ziek zijn. Hier kunnen ze knuffelen met de dieren, wegdromen in een andere wereld en dan weer helemaal opbloeien. Soms gaat een therapiedier mee naar huis om samen hun leven op te pakken. En op Werelddierendag zegent franciscaan Hans van Bemmel al 25 jaar de liefde tussen mens en dier. De heilige Franciscus staat bekend om zijn respect voor al het leven en dat van dieren in het bijzonder. Iedereen die samen met hun dier de zegen van de dierenpater wil ontvangen, is welkom.



EenVandaag
EenVandaag: Afl. 239

Staatssecretaris houdt vuurwerkopslagen in woonwijken open ondanks de risico's * Leven van Palestijnen op Westelijke Jordaanoever afgelopen jaar aanzienlijk verslechterd * Grote zorgen over sluiting kliniek Veldzicht voor asielzoekers met psychiatrische problemen



Proefkonijnen
Proefkonijnen: Afl. 6

Jurre en Sahil laten zich aanrijden om te onderzoeken of je makkelijker met een gebroken arm of gebroken been door het leven kunt gaan. Met Wetensgappie Surya Gayet duiken ze dieper in hoe onze ogen onze hersenen voor de gek houden. In 'Glijdt 't?' hebben ze ei op de glibberbaan.



Lachen om Home Video's
Lachen om Home Video&#39;s

Bekijk aflevering 40 van Lachen om Home Video&#39;s uit seizoen 2024 hier op KIJK. Deze aflevering is uitgezonden op 5 oktober, 18:30 uur bij SBS6. Lachen om Home Video&#39;s is een Amusement programma en is geschikt voor alle leeftijden



AFC Ajax
AFC Ajax: Amazing free kick by Bounida ☄️ | Highlights & reactions Ajax O19 - PSV O19

De samenvatting van het duel tussen Ajax O19 en PSV O19. #AjaxO19 ►SUBSCRIBE NOW <a target="_blank" href="http://ajax.ms/subscribe ►FOLLOW">Klik hier</a> US Website: <a target="_blank" href="https://www.ajax.nl Twitter:">Klik hier</a> <a target="_blank" href="http://twitter.com/afcajax Facebook:">Klik hier</a> <a target="_blank" href="http://facebook.com/afcajax Instagram:">Klik hier</a> <a target="_blank" href="http://instagram.com/afcajax TikTok:">Klik hier</a> <a target="_blank" href="http://tiktok.com/@afcajax BeReal:">Klik hier</a> <a target="_blank" href="https://bere.al/afcajax Threads:">Klik hier</a> <a target="_blank" href="https://www.threads.net/@afcajax">Klik hier</a>



Ik Mis Je
Ik mis je: Afl. 59

Nathalie Tweeboom en haar grote liefde Mario waren onafscheidelijk. Als hij plotseling overlijdt aan een hartaanval, is het niet te bevatten. Om de dag is Nathalie even bij het graf. * Als Corrie ziek wordt, staat het hele gezin liefdevol en zorgend om hun moeder heen. Een paar keer per week komen ze bij haar graf, 'even op visite'. Ondanks het grote gemis voelt dat juist fijn in plaats van verdrietig zijn.





EO Metterdaad
EO Metterdaad: Afl. 44

In Madagaskar zijn weinig geschikte wegen waarover de hulpdiensten kunnen rijden en is het vliegtuig de snelste optie. Daarom brengt het vliegtuig van EO Metterdaad-partner MAF chirurg Richard en zijn team naar een afgelegen dorp voor een zogeheten medische safari. Hier hopen honderden mensen op een behandeling, want de loopafstand naar het ziekenhuis is zeven dagen. Maar voordat het team aan de slag kan, moet de tijdelijke kliniek in orde worden gemaakt; er is namelijk geen stromend water of elektriciteit. De volgende dagen voert het team tientallen operaties uit.



Gio
Gio: ONS 2e ZWEMBAD IN DE TUIN & NIEUWE MOOIE MEUBELS! (TUIN TOUR)🏡

♦ Bedankt voor het kijken naar deze video! Bekijk hier mijn TRUIEN EN NOG MEER VETTE DINGEN: <a target="_blank" href="http://www.gioxl.nl -">Klik hier</a> Abonneer voor meer plezier: <a target="_blank" href="http://bit.ly/AbonneerGXL ♦">Klik hier</a> Mij dagelijks volgen? Neem een kijkje hier: - Instagram: <a target="_blank" href="https://www.instagram.com/gio/ ♦">Klik hier</a> Fanmail opsturen? Straat: Plantageweg 17b (Pico Bello) Plaats: Alblasserdam Postcode: 2951GN Ik ben Giovanni en ik probeer het publiek op YouTube te entertainen met video's! Al mijn video's zijn in 1080p, dat betekent dus HD! Ik upload video's als verhalen over levensgebeurtenissen, vlogs en allerlei challenges en random dingen. Reizen en vloggen vind ik het leukste om te doen. Ik upload ook veel video's met mijn familie, want dat wordt altijd goed ontvangen. Elke dag om 17:30 kan jij een video verwachten.





NOS Journaal
NOS Journaal: Afl. 39

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting.



Socutera
Socutera:

Een veilig thuis binnen een liefdevolle familie: elk kind heeft er recht op. SOS Kinderdorpen is er voor kinderen en jongeren die zonder ouders opgroeien of het risico lopen hun ouders te verliezen.





Dierendokter in het wild
Dierendokter in het wild: Afl. 5

Dierenarts Maaike heeft vandaag een enorm spannende klus: vanuit een helikopter probeert ze een volwassen olifant te verdoven met haar dartgeweer. Ze wil hem onderzoeken en ervoor zorgen dat de elektronische halsband om zijn nek minder strak zit. Ook gaat ze aan het werk met twee zeldzame Kaapse gieren en is Hamlet, het wrattenzwijn, ontsnapt naar de buren.



De eerste keer
De eerste keer: Afl. 5

De eerste zoen, spannend! Kajs panische moeders maken zich erg druk om de eerste kus van hun zoon. Omars gezin verdenkt hem van het hebben van een zuigzoen. Shirleys vader ziet zijn dochter zoenen en confronteert haar hiermee. Lena's eerste zoen lijkt in duigen te vallen als haar date een grote buitenboordbeugel heeft. Benjamins date vindt zijn moeder veel interessanter dan Benjamin zelf.



De verandering
De Verandering: Afl. 26

Na een allergische reactie op medicijnen verliest Kirsten Bronsveld 65% van haar huid en vreest ze dagenlang voor haar leven. Hoe heeft ze dit overleefd en wat voor impact heeft dit gehad op haar leven?



Party Crew
Party Crew: Afl. 1

Ayana, Esther, Madelief en Niels organiseren een galaxy party. De DIY is een tie-dye shirt, als partysnack maken ze een galaxy cocktail en ze spelen Face the cookie.



Petrus in het land
Petrus in het land: In de Hooglandse kerk in Leiden wordt iedereen met open armen verwelkomd.

In de Hooglandse Kerk in Leiden wordt iedereen met open armen verwelkomd. Dominee Margreet Klokke vindt het belangrijk dat haar kerk steeds oefent met gastvrijheid. Dat doen ze bijvoorbeeld tijdens de pelgrimstocht die door de sleutelstad loopt. De kerk verandert dan voor even in een herberg voor pelgrims: ze mogen er overnachten. Doorgewinterde pelgrim Kees Zaalberg heet hen welkom. Ans de Rooij en haar gezin doen het weer anders. Zij gaven een vluchtelingengezin een warm welkom en raakten bevriend. Nu het Syrische gezin heeft besloten te emigreren, brengen ze hun laatste dagen door bij Ans en haar gezin om afscheid te nemen.





De Grote Tuinverbouwing
De Grote Tuinverbouwing

Het team trekt naar Wormer om Danielle en Bas te helpen met hun droomtuin. Hoewel ze genieten van hun plekje, willen ze hun volledig betegelde tuin een complete make-over geven. Ivo krijgt de spannende opdracht om de tuin om te toveren met een mix van Afrikaanse en Aziatische invloeden. Djamilla gaat binnen aan de slag met de favoriete kleur van Danielle en Bas: groen.



FORMULA 1
FORMULA 1: How Well Will The Grid Do At The Anything But F1 Quiz?! 🤔

Here is a small segment from our second instalment of The Anything But F1 Quiz! For more F1® videos, visit <a target="_blank" href="https://www.Formula1.com Follow">Klik hier</a> F1®: <a target="_blank" href="https://www.instagram.com/F1 https://www.facebook.com/Formula1/ https://www.twitter.com/F1 https://www.twitch.tv/formula1 https://www.tiktok.com/@f1 #F1">Klik hier</a>







FORMULA 1
FORMULA 1: “That Was Tough!” | The Anything But F1 Quiz! | Episode Two

How much does Max Verstappen know about Dutch football? Does Zhou Guanyu have good knowledge of Chinese Rap? Does Charles Leclerc really know as much as we think about the piano? Find out now in our next episode of The Anything But F1 Quiz! For more F1® videos, visit <a target="_blank" href="https://www.Formula1.com Follow">Klik hier</a> F1®: <a target="_blank" href="https://www.instagram.com/F1 https://www.facebook.com/Formula1/ https://www.twitter.com/F1 https://www.twitch.tv/formula1 https://www.tiktok.com/@f1 #F1">Klik hier</a>





Fryslân dok
Fryslân DOK: Afl. 40

Er verdwijnen jaarlijks duizenden zeehonden, vooral in de Friese Waddenzee. Waar blijven de jonge pups als ze volwassen worden? Het is een mysterie.



PSV
HIGHLIGHTS | Jong PSV reist af naar Dordrecht voor slotduel eerste periode! ⚔️

De samenvatting van FC Dordrecht - Jong PSV. ►SUBSCRIBE NOW <a target="_blank" href="https://psv.media/2KXaA6m ►Turn">Klik hier</a> on notifications (Hit the bell!) ►FOLLOW US Twitter: <a target="_blank" href="http://twitter.com/psv">Klik hier</a> Facebook: <a target="_blank" href="http://facebook.com/psv Instagram:">Klik hier</a> <a target="_blank" href="http://instagram.com/psv">Klik hier</a> Snapchat: <a target="_blank" href="https://www.snapchat.com/add/psv TikTok:">Klik hier</a> <a target="_blank" href="https://www.tiktok.com/@psv">Klik hier</a>



Sterren NL Top 25
Sterren NL Top 25: Afl. 40

Overzicht van de populairste Nederlandstalige hits. Met clips van de nieuwkomers, snelste stijgers, de nummer 1 en de nieuwe Sterren NL Paradeplaat. Ook gaan we terug in de Top 25 met een clip uit het verleden.



AFC Ajax
AFC Ajax: 🚨  LIVE 14:30 | Ajax O19 - PSV O19 | Competitie

De ploeg van Willem Weijs speelt zaterdag om 14:30 uur de topper tegen PSV. ►SUBSCRIBE NOW <a target="_blank" href="http://ajax.ms/subscribe ►FOLLOW">Klik hier</a> US Website: <a target="_blank" href="https://www.ajax.nl Twitter:">Klik hier</a> <a target="_blank" href="http://twitter.com/afcajax Facebook:">Klik hier</a> <a target="_blank" href="http://facebook.com/afcajax Instagram:">Klik hier</a> <a target="_blank" href="http://instagram.com/afcajax TikTok:">Klik hier</a> <a target="_blank" href="http://tiktok.com/@afcajax">Klik hier</a>



AFC Ajax
AFC Ajax: First starts for Steur & Verkuijl ✨ | Highlights Helmond Sport - Jong Ajax | Keuken Kampio

De samenvatting van het duel tussen Helmond Sport en Jong Ajax in de Keuken Kampioen Divisie. #JongAjax ►SUBSCRIBE NOW <a target="_blank" href="http://ajax.ms/subscribe ►FOLLOW">Klik hier</a> US Website: <a target="_blank" href="https://www.ajax.nl Twitter:">Klik hier</a> <a target="_blank" href="http://twitter.com/afcajax Facebook:">Klik hier</a> <a target="_blank" href="http://facebook.com/afcajax Instagram:">Klik hier</a> <a target="_blank" href="http://instagram.com/afcajax TikTok:">Klik hier</a> <a target="_blank" href="http://tiktok.com/@afcajax BeReal:">Klik hier</a> <a target="_blank" href="https://bere.al/afcajax Threads:">Klik hier</a> <a target="_blank" href="https://www.threads.net/@afcajax">Klik hier</a>





Zapp Kids top 20
Zapp Kids Top 20: Afl. 29

Robert van Hemert treedt op mijn zijn hit Zoet, Zout, Zuur én met zijn nieuwe nummer Geld Maakt Niet Gelukkig. De meiden van K3 doen de Most Likely To-challenge.



De Matties
De Matties: Afl. 30

Wat weet jij over de poolgebieden? Tijd om jouw kennis te testen!





Ninja Nanny
Ninja Nanny: Hunter en Joachim raken in gevecht met Christa en haar bende. Ook met haar moeder krijg

Hunter en Joachim raken in gevecht met Christa en haar bende. Ook met haar moeder krijgt Hunter ruzie. Farah leert Hunter belangrijke Pencak Silat-meditatielessen om haar woede te beheersen.





Superheldenschool
Superheldenschool: Afl. 3

Er gaat zoveel mis tijdens de lessen van Bliksemstraal dat zijn lesbevoegdheid nog eens wordt gecontroleerd. En wat blijkt: die heeft hij niet! Bij zijn examen kan hij wel wat hulp van buitenaf gebruiken.



Feyenoord
PREVIEW 📊 | Feyenoord - FC Twente | Eredivisie 2024-2025 #7

Thuis in een uitverkochte Kuip tegen FC Twente! Kan Feyenoord de memorabele Champions League-zege van deze week een passend vervolg geven in de Eredivisie? De Preview staat voor je klaar. #feytwe ABONNEER ▶️ <a target="_blank" href="http://bit.ly/FRabonneer 🛍">Klik hier</a> Koop alle officiële Feyenoord-merchandise bij de Feyenoord Fanshop: <a target="_blank" href="https://fanshop.feyenoord.nl/ 🔴">Klik hier</a> ⚪️⚫ #Feyenoord VOLG ONS OOK OP: ▶️ Feyenoord ONE: <a target="_blank" href="https://go.feyenoord.nl/youtube-one ▶️">Klik hier</a> Instagram: <a target="_blank" href="http://instagram.com/feyenoord ▶️">Klik hier</a> TikTok: <a target="_blank" href="https://TikTok.com/@Feyenoord ▶️">Klik hier</a> Facebook: <a target="_blank" href="http://facebook.com/feyenoord ▶️">Klik hier</a> X: <a target="_blank" href="http://twitter.com/feyenoord ▶️">Klik hier</a> Threads: <a target="_blank" href="https://www.threads.net/@feyenoord ▶️">Klik hier</a> WhatsApp-kanaal: <a target="_blank" href="https://www.whatsapp.com/channel/0029Va8ruf8EKyZFELNlwm34">Klik hier</a>



AFC Ajax
AFC Ajax: Matchday dump: Slavia Praag - Ajax 🎥 | Hectic match in Prague 🤯😮

Ajax have finished the match against Slavia Prague in a draw. The final score in the Eden Arena was 1-1. The goal on behalf of the Amsterdam-based team was scored by Branco van den Boomen, who converted a penalty from the spot. ►SUBSCRIBE NOW <a target="_blank" href="http://ajax.ms/subscribe ►FOLLOW">Klik hier</a> US Website: <a target="_blank" href="https://www.ajax.nl Twitter:">Klik hier</a> <a target="_blank" href="http://twitter.com/afcajax Facebook:">Klik hier</a> <a target="_blank" href="http://facebook.com/afcajax Instagram:">Klik hier</a> <a target="_blank" href="http://instagram.com/afcajax TikTok:">Klik hier</a> <a target="_blank" href="http://tiktok.com/@afcajax BeReal:">Klik hier</a> <a target="_blank" href="https://bere.al/afcajax Threads:">Klik hier</a> <a target="_blank" href="https://www.threads.net/@afcajax">Klik hier</a>



Kinderen voor Kinderen
Kinderen voor Kinderen: Afl. 2

Toen Lizzy vijf jaar oud was, bleef ze vastzitten in een lift. Sindsdien is ze doodsbang om weer een lift in te stappen. Dit is lastig, want haar zusje heeft hypermobiliteit en kan niet altijd de trap nemen. Lizzy moet dus met haar zusje mee in de lift, maar haar angst houdt haar tegen. Raïsha Zeegelaar en Kinderen voor Kinderen koor 45 schieten te hulp. Zal het haar lukken om van haar liftangst af te komen?



Zappsport The Battle
Zappsport The Battle: Afl. 22

Nienke van Dijk en Marije Zuurveld zijn op het strand in Scheveningen. Twee beachvolleyballers van TeamNL bereiden de twee strijdende teams voor op de grote finale. Welk team zet de hakken in het zand en pakt de Zappsport-beker?









Beestenbrigade battle
Beestenbrigade battle: Afl. 5

Midden in het bos speelt Boswachter Tim met een klas spellen om regenwater te verzamelen voor het plassenstampen. Vanuit zijn boomhut kijkt de Eikel toe of het allemaal wel eerlijk gaat. Dit keer: De Schotse hooglander



Kindertijd
Kindertijd: Afl. 43

In Huttendorp volgen we vier kleuters die zelf, met een beetje hulp, van pallets een houten hut bouwen. Alle hutten zijn klaar, dus het is tijd om handtekeningen te verzamelen. Nova heeft al een handtekening van Ollie, de baas van het Huttendorp. Daan verzamelt die van alle koningen. Jaydi helpt Ollie met het rondbrengen van water en Daan mag samen met Ollie het Huttendorp-journaal presenteren.



Close Up
Close Up: Documentaire over cabaretier, auteur en liedjesschrijver Hans Dorrestijn.

Een aangeboren gevoeligheid en een ongelukkige jeugd vormden een vruchtbare artistieke voedingsbodem voor cabaretier, auteur en liedjesschrijver Hans Dorrestijn. Maar ze brachten hem ook veel verdriet. Dat hij op zijn 75e nog floreert, heeft hij te danken aan een sterk karakter en een stel trouwe vrienden.



vThorben
vThorben: Mijn GELUK In Brawl Stars Is NIET NORMAAL!!!!!! (Dit moet je zien)

Bedankt voor het kijken naar Mijn GELUK In BRAWL STARS Is NIET NORMAAL!!!!!! (Dit moet je zien) Ik ben Thorben, beter bekend als "vThorben" en ik upload dagelijks een gaming video om 16:30 uur. Abonneer en zet het belletje aan om niets te missen! Gebruik mijn Support a Creator Code! Fortnite: vThorben (ad) Business: vthorben@4alllevels.com Social Media: Instagram: <a target="_blank" href="https://instagram.com/vthorben Twitter:">Klik hier</a> <a target="_blank" href="https://twitter.com/vThorben">Klik hier</a>



Bouwer Power
Bouwer Power: Afl. 5

In een vakantiepark in Maarn wordt een nieuw huisje geplaatst, maar de uitvoerder is zijn trouwring verloren op de plek waar deze moet komen te staan. Soy en Karel helpen hem met zoeken. Lukt het om de trouwring terug te vinden voordat het huisje arriveert en de ring voorgoed verdwijnt?



Raad eens wat ik doe
Raad eens wat ik doe: Afl. 12

Welk beroep zit er deze keer in de mysterie box? Is het een brandweer, een conducteur, een dj of een heel ander beroep. Drie kinderen gaan door middel van een spel op zoek naar het juiste beroep.



Paw Patrol
Paw Patrol: Afl. 2

Durfal Danny X wordt de assistent van burgemeester Humdinger en bouwt een pretpark.







NOS Gesprek minister-president
NOS Gesprek minister-president: Afl. 5

Het gesprek met de minister-president met gebarentaal over actuele ontwikkelingen in de politiek. Het interviewteam bestaat uit Xander van der Wulp, Arjan Noorlander en Mariëlle Tweebeeke.



NOS Jeugdjournaal met Gebarentaal
NOS Jeugdjournaal met gebarentaal: Afl. 278

Het laatste nieuws uit binnen- en buitenland en het weer, speciaal voor de jonge kijkers, met gebarentaal.



NOS Journaal met gebarentaal 20.00
NOS Journaal met gebarentaal 20.00: Afl. 200

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting.







AZ Alkmaar
AZ Alkmaar: Athletic Club - AZ // Highlights

Bekijk hier de highlights van het duel met Athletic Club van donderdag 3 oktober 2024. Scoreverloop: 72. Williams (1-0), 85. Sancet (2-0). Opstelling Athletic Club: Julen Agirrezabala; Andoni Gorosabel (56. Óscar de Marcos), Daniel Vivian, Aitor Paredes, Yuri Berchiche; Iñigo Ruiz de Galarreta (84. Unai Gomez), Oihan Sancet, Mikel Jaureguizar (74. Ander Herrera); Iñaki Williams, Gorka Guruzeta (74. Alex Berenguer), Nicholas Williams. Opstelling AZ: Rome-Jayden Owuso-Oduro; Seiya Maikuma (75. Denso Kasius), Bruno Martins Indi, Alexandre Penetra (84. Ernest Poku), David Møller Wolfe; Jordy Clasie (63. Kristijan Belic), Zico Buurmeester, Peer Koopmeiners (75. Mayckel Lahdo); Sven Mijnans, Troy Parrott (63. Mexx Meerdink), Ruben van Bommel. ✅ Abonneer je op het YouTube-kanaal van AZ! <a target="_blank" href="http://www.youtube.com/subscription_center?add_user=aztv ✍">Klik hier</a> Volg AZ ook via: 📲 Facebook | <a target="_blank" href="http://www.facebook.com/azalkmaar 📲">Klik hier</a> Twitter | <a target="_blank" href="http://www.twitter.com/azalkmaar 📲">Klik hier</a> Instagram | <a target="_blank" href="http://www.instagram.com/azalkmaar 📲">Klik hier</a> TikTok | <a target="_blank" href="https://www.tiktok.com/@azalkmaar 📲">Klik hier</a> AZ Vrouwen | <a target="_blank" href="http://www.instagram.com/azalkmaarv">Klik hier</a>



AFC Ajax
AFC Ajax: Highlights & reactions Slavia Praag - Ajax | UEFA Europa League

De samenvatting en de reacties na het duel tussen Slavia Praag en Ajax in de UEFA Europa League. 00:00 - 01:57 Samenvatting Slavia Praag - Ajax 01:57 - 04:43 Reactie Remko Pasveer 04:43 - 08:26 Reactie Branco van den Boomen #slaja #UEL ►SUBSCRIBE NOW <a target="_blank" href="http://ajax.ms/subscribe ►FOLLOW">Klik hier</a> US Website: <a target="_blank" href="https://www.ajax.nl Twitter:">Klik hier</a> <a target="_blank" href="http://twitter.com/afcajax Facebook:">Klik hier</a> <a target="_blank" href="http://facebook.com/afcajax Instagram:">Klik hier</a> <a target="_blank" href="http://instagram.com/afcajax TikTok:">Klik hier</a> <a target="_blank" href="http://tiktok.com/@afcajax BeReal:">Klik hier</a> <a target="_blank" href="https://bere.al/afcajax Threads:">Klik hier</a> <a target="_blank" href="https://www.threads.net/@afcajax">Klik hier</a>