True
Amusement.TV - TV kijken via internet, de beste Amusement tv-programma's bij elkaar! Nederland.FM   Nederland.TV   Podcast.NL   Contact   Privacy & Cookies  

01-10-2024




Ziggo Sport voetbal








Agent
Agent: Afl. 6

Joe moet als de bliksem naar Stockholm wanneer acteurs Magnus Millang en David Dencik plotseling verdwijnen van de set van een Zweedse filmproductie. Door alle chaos vergeet hij echter welke belangrijke dag het vandaag is.



Bar Laat
Bar Laat: Afl. 22

Met opgewekt gemoed wordt het gesprek van de dag gevoerd. Aan tafel ontvangen Sophie Hilbrand, Jeroen Pauw of invalpresentator Tim de Wit de hoofdrolspelers van vandaag en morgen uit de politiek, actualiteit, kunst, cultuur, muziek en sport.



De Avondshow met Arjen Lubach
De Avondshow met Arjen Lubach: Afl. 18

Via de waan van de dag duikt Arjen Lubach in een zee van nieuws. Samen met zijn correspondenten brengt hij vier keer per week een avondshow vol feiten en futiliteiten.



De Hofbar
De Hofbar: De staalslakken van Tata Steel zorgen op diverse plekken in het land voor gezondheidsklac

De staalslakken van Tata Steel zorgen op diverse plekken in het land voor gezondheidsklachten en milieuschade. Wat doet de overheid?



Vandaag Inside
Vandaag Inside

Bekijk aflevering 32 van Vandaag Inside uit seizoen 6 hier op KIJK. Deze aflevering is uitgezonden op 1 oktober, 21:36 uur bij SBS6. Vandaag Inside is een Amusement programma



Nieuwsuur
Nieuwsuur brengt onafhankelijk, onpartijdig en ongebonden achtergronden bij het nieuws.

Israël start grondoffensief. Het Israëlische leger is begonnen met een grondoffensief in Libanon. Het gaat om 'beperkte en gerichte' acties tegen Hezbollah-doelen in het zuiden van Libanon, zegt het leger in een verklaring. We bespreken de ontwikkelingen met conflict-analist en Libanon-deskundige Nora Stel en oud-militair Martijn Kitzen, hoogleraar aan de Defensie Academie.



De rijdende rechter
De Rijdende Rechter: Afl. 2

Als Robin met zijn gezin in Lelystad komt wonen, laten ze het huis verbouwen. Pas als ze er gaan wonen valt het op dat buurvrouw Bep een uitbouw met zijraam heeft. Robin vindt het op zijn zachtst gezegd niet prettig dat de buurvouw in zijn tuin kan kijken. Daarnaast zijn de serre en schutting volgens Robin voor een deel op zijn grond gebouwd. Buurvrouw Bep is zich van geen kwaad bewust en beroept zich op verjaring. Daarnaast heeft ze van vorige bewoners nooit klachten gehad. Bep had het liever onderling, onder het genot van een kopje koffie, opgelost, maar Robin komt nogal intimiderend over met aangetekende brieven.



NOS Journaal
NOS Journaal: Afl. 9

Iran heeft vanavond zo'n 180 raketten op Israël afgevuurd.



Zina
Zina: Afl. 1

Als de vriendinnen in Marokko aankomen om de vader van Lamya te begraven, verloopt alles anders dan verwacht. Ondanks een warm welkom door de familie van Lamya voelt niemand zich echt op haar gemak. Lamya leert via haar oma een geheim kennen dat de verhoudingen tussen de vriendinnen op scherp zal zetten. Wanneer de vriendinnen terug willen naar Nederland neemt Lamya een besluit waar de anderen niet blij mee zijn.







Dit is de kwestie
Dit is de kwestie: Afl. 20

Jonge meiden die niet lekker in hun vel zitten, bekeren zich tot de islam via Tiktok. Waarom maken deze jongeren de keuze voor de islam? En hoe reageer je als ouder als je kind ineens moslim wordt?



We zijn er Bijna!
We zijn er Bijna!: Afl. 5

We volgen eenentwintig echtparen en een alleenstaande man in een groepsreis door Spanje en Portugal. Martine van Os reist mee en doet verslag van het wel en wee van de vakantiegangers.



Urk!
Urk!

Nadat Derre volmondig 'ja' heeft gezegd op het romantische huwelijksaanzoek van Tony, is dochter Diana benoemd tot de officiële weddingplanner van de bijzondere dag. Tony en Derre gaan zelf op zoek naar de perfecte locatie. En met meer dan 20 kerken op Urk, zou dat geen probleem moeten zijn. Greetje is al een tijdje gelukkig met haar Bert en neemt hem mee voor een 'grand tour' over het voormalige eiland. Het charmante Urker museum, de iconische vuurtoren en als klapstuk de kost in de vorm van een heerlijke barbecue. Vaak gezien als een mannentaak, bij Greetje thuis niet. Ap wordt weer eens voor Teuns kluskarretje gespannen, want een van zijn antieke wandmeubels moet worden verhangen. Op het eerste gezicht een simpel klusje, mits de meubels niet van ellende uit elkaar vallen.



Opsporing verzocht
Opsporing Verzocht: Afl. 31

Opsporingsprogramma i.s.m. politie en justitie. Uw tips maken het verschil! Actuele opsporing met Anniko van Santen.



Vier Handen Op EΓ©n Buik
Vier Handen Op Eén Buik: Afl. 5

Lisanne en Pascal zijn allebei 18 jaar als ze voor het eerst ouders worden van hun nu eenjarige dochtertje Darla. Na een gezellige avond in de keet was het gelijk raak. Nu is Lisanne een jaar later weer zwanger. Dit keer is het wel gepland. Het stel woont in een stacaravan tussen de koeien, maar niet voor lang meer. Pascal is fulltime boer en werkt onregelmatige tijden op het land. Lisanne zit op school en heeft het daarnaast druk met het moederschap. De twee zoeken structuur en routine in hun leven. De uiterst georganiseerde Jacomien Zoer kan ze daar goed bij helpen. Jacomien steekt namelijk graag de handen uit de mouwen.



AFC Ajax
AFC Ajax: GOAL OF THE MONTH SEPTEMBER • Sabajo, Darko, Baas, Appiah, Taylor & Yohannes βœ¨πŸ†

Six of our best goals in september. Which one is your favourite? Vote: www.ajax.nl/goalofthemonth #GOTM β–ΊSUBSCRIBE NOW <a target="_blank" href="http://ajax.ms/subscribe β–ΊFOLLOW">Klik hier</a> US Website: <a target="_blank" href="https://www.ajax.nl Twitter:">Klik hier</a> <a target="_blank" href="http://twitter.com/afcajax Facebook:">Klik hier</a> <a target="_blank" href="http://facebook.com/afcajax Instagram:">Klik hier</a> <a target="_blank" href="http://instagram.com/afcajax TikTok:">Klik hier</a> <a target="_blank" href="http://tiktok.com/@afcajax BeReal:">Klik hier</a> <a target="_blank" href="https://bere.al/afcajax Threads:">Klik hier</a> <a target="_blank" href="https://www.threads.net/@afcajax">Klik hier</a>



NOS Journaal 20.00 uur
NOS Journaal 20.00 uur: Afl. 196

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting. En op NPO 1 extra met gebarentaal.



Met het Mes op Tafel
Met het Mes op Tafel: Afl. 38

De kandidaten pokeren met de antwoorden op vragen. Niet alleen kennis is van belang, wie weinig weet, kan proberen zijn tegenstanders weg te bluffen. Maar ook door te passen op het goede moment kun je winnen.



Anne Frank House
Anne Frank House: Otto Frank talks about Anne Franks diary | Part 2 #shorts

This video is from one of the few television interviews Otto Frank ever gave. Sitting in one of the rooms of the Secret Annex, he is talking about his surprise at the things his daughter Anne Frank wrote in her diary. Her thoughts on life, her self-criticism: this was not the daughter he had known. You can watch the full interview on this channel. #MuseumTime #ottofrank Follow Anne Frank and discover her story. SUBSCRIBE: <a target="_blank" href="https://bit.ly/2os7IsS #annefrank Official">Klik hier</a> website: <a target="_blank" href="https://www.annefrank.org Instagram:">Klik hier</a> / annefrankhouse_official Facebook: / annefrankhouse TikTok: / annefrankhouse X: / annefrankhouse About the Anne Frank House The Anne Frank House was established on 3 May 1957 in cooperation with Otto Frank, Anne Frank’s father. The Anne Frank House is an independent organisation dedicated to the preservation of the place where Anne Frank went into hiding and wrote her diary during the Second World War. The organisation brings the life story and the work of Anne Frank to the attention of as many people as possible worldwide, partly with the aim of raising awareness of the dangers of antisemitism, racism and discrimination and the importance of freedom, equal rights and democracy.







FORMULA 1
FORMULA 1: 'In His Heart, He Gave It His Best Shot' | Christian Horner On Daniel Ricciardo Exit

In a segment of the F1 Nation Podcast earlier this week, Christian Horner explained all after it was announced that Daniel Ricciardo had left RB with Liam Lawson set to take the Australian’s seat for the remainder of the season. For more F1® videos, visit <a target="_blank" href="https://www.Formula1.com Follow">Klik hier</a> F1®: <a target="_blank" href="https://www.instagram.com/F1 https://www.facebook.com/Formula1/ https://www.twitter.com/F1 https://www.twitch.tv/formula1 https://www.tiktok.com/@f1 #F1">Klik hier</a>



First dates
First Dates: Afl. 34

Waar vind je de echte liefde? Het First Dates restaurant opent weer haar deuren voor single gasten die op zoek zijn naar de ware. We zien singles die dromen van een geschikte partner. Leidt een eerste date tot een tweede? En wie vindt de perfecte match?





BinnensteBuiten
BinnensteBuiten: Afl. 116

Interieurspecialist Theo-Bert verandert in Amsterdam een studio van 23 m2. Bewoner Daan voelt zich nu niet thuis. Graag zou hij vrienden uitnodigen om te eten, maar de kleine ruimte houdt hem tegen. Theo-Bert zit vol ideeën. * Culinair expert Alain vaart vanuit Den Oever mee met garnalenvissers Jelle en zijn vader Rein. Met de Hollandse garnalen maakt zijn vrouw een garnalenkroket naar familierecept. * Midden op de Utrechtse Heuvelrug in Doorn ligt de ommuurde historische moestuin van Bartiméus. In de tuin onderhouden mensen met een visuele beperking samen met een grote groep vrijwilligers de tuin en genieten van elkaars gezelschap.



Eva
Eva: Afl. 18

Talkshow van Eva Jinek waarin de actualiteiten en cultuur centraal staan. Met live muziek, bijzondere gasten en het gesprek van de dag.



NOS Jeugdjournaal
NOS Jeugdjournaal: Afl. 275

Het laatste nieuws uit binnen- en buitenland en het weer, speciaal voor de jonge kijker. En op NPO 1 extra met gebarentaal.



Lang Leve de Liefde
Lang Leve de Liefde

De camper van Piet maakt nogal indruk op Irma, maar zijn vlotte babbel is nog even wennen! En gelukkig heeft de campercassanova ook veel complimentjes te melden. De creatieve Bleu wordt tot nu toe ook enorm vrolijk van zijn date Roy en zijn hond Froukje. En de vraag wie er eventueel het baasje is in deze relatie, is ook vrij snel duidelijk!



Het klokhuis
Het Klokhuis: Vierhonderd jaar geleden werd ie al aangelegd... de Amsterdamse grachtengordel.

Vierhonderd jaar geleden werd ie al aangelegd... de Amsterdamse grachtengordel. De grachtengordel is zo bijzonder dat hij op de Werelderfgoedlijst van Unesco staat. Maar waarom is de grachtengordel eigenlijk wereldberoemd en hoe is die 400 jaar geleden ontstaan? Janouk spreekt ook met Maxence, die vertelt wat haar tot slaaf gemaakte voorouders met die geschiedenis te maken hebben. In een liedje hoor je dat de Amsterdamse grachten nu van iedereen zijn.





EenVandaag
EenVandaag: Afl. 235

Grondoorlog tussen Israël en Libanon begonnen * Rutte begint bij de NAVO * Tweede Kamer onvolledig geïnformeerd: problemen WIA-uitkeringen kosten tientallen miljoenen euro's meer dan gedacht



Noord-Zuid-Oost-West
Noord-Zuid-Oost-West: Afl. 115

In Langs de Hollandse waterlinies het verhaal over de geschiedenis van de waterlinies en over het huidige gebruik van de forten. Vandaag: vestingen. Ons Dorp: in 1976 wordt de Noord-Hollandse kust getroffen door een zeer zware noordwesterstorm. Het is een van de hevigste stormen van de eeuw. Trugkieke: Oude en nieuwe filmbeelden laten het Zeeland zien van vroeger en nu. Deze aflevering: rages.



MasterChef AustraliΓ«
MasterChef Australië

De koks gaan naar Frankston waar, uit de mystery box, blijkt dat ze het tegen elkaar opnemen in een teamservice-uitdaging in een nabijgelegen pub. Binnen twee en een half uur moeten ze een hoofd- en een voorgerecht uitserveren, waarbij ze het traditionele eten van de pub naar een hoger niveau tillen.



Waku Waku
Waku Waku: Afl. 7

Deze week met Roxanne Kwant, Dennis Weening, Anne-Mar Zwart en Joel Muaka (Ta Joela).



DutchtuberGaming
DutchtuberGaming: Langzaamste Vs Snelste Auto Ter Wereld! (Roblox)

Langzaamste Vs Snelste Auto Ter Wereld! (Roblox) πŸ˜‚Meer leuke video's bekijken? dat kan hier!: <a target="_blank" href="https://www.youtube.com/dutchtubergaming πŸ‘LIKE">Klik hier</a> VOOR MEER & ABONNEER! πŸͺDeze video is voor iedereen & alle leeftijden! πŸ’¬Laat weten wat je van de video vindt! πŸ“·Instagram: <a target="_blank" href="https://www.instagram.com/dutchtuberr/ Hoi!">Klik hier</a> Ik ben Job. Ook wel bekend als Dutchtuber! Op dit YouTube kanaal upload ik dagelijks nieuwe filmpjes. Deze filmpjes zijn bedoelt voor iedereen & alle leeftijden. Music by Kevin Macleod: <a target="_blank" href="https://www.youtube.com/user/kmmusic Creative">Klik hier</a> Commons — Attribution 3.0 Unported — CC BY 3.0 Free Download / Stream: <a target="_blank" href="https://bit.ly/_-life Music">Klik hier</a> promoted by Audio Library Ready for Summer by Roa Creative Commons — Attribution 3.0 Unported — CC BY 3.0 Free Download / Stream: <a target="_blank" href="https://bit.ly/al-ready-for-summer Music">Klik hier</a> promoted by Audio Library



NOS Journaal Regio
NOS Journaal Regio: Afl. 196

Regionaal nieuws met landelijke uitstraling, gemaakt door de NOS en de regionale omroepen.





Hart van Nederland
Hart van Nederland - Vroege Editie

Bekijk aflevering 197 van Hart van Nederland - Vroege Editie uit seizoen 2024 hier op KIJK. Deze aflevering is uitgezonden op 1 oktober, 17:45 uur bij SBS6. Hart van Nederland - Vroege Editie is een Nieuws programma



Brugklas
Brugklas: Afl. 22

Violet heeft medelijden met Noor, als die wordt gepest. Violet bedenkt voor de grap een wraakactie voor de pester en schrikt als Noor dit echt wil uitvoeren.



Gio
Gio: WIJ HEBBEN EEN NIEUW HUIS GEKOCHT! HOME TOUR!πŸ πŸ”‘

♦ Bedankt voor het kijken naar deze video! Bekijk hier mijn TRUIEN EN NOG MEER VETTE DINGEN: <a target="_blank" href="http://www.gioxl.nl -">Klik hier</a> Abonneer voor meer plezier: <a target="_blank" href="http://bit.ly/AbonneerGXL ♦">Klik hier</a> Mij dagelijks volgen? Neem een kijkje hier: - Instagram: <a target="_blank" href="https://www.instagram.com/gio/ ♦">Klik hier</a> Fanmail opsturen? Straat: Plantageweg 17b (Pico Bello) Plaats: Alblasserdam Postcode: 2951GN Ik ben Giovanni en ik probeer het publiek op YouTube te entertainen met video's! Al mijn video's zijn in 1080p, dat betekent dus HD! Ik upload video's als verhalen over levensgebeurtenissen, vlogs en allerlei challenges en random dingen. Reizen en vloggen vind ik het leukste om te doen. Ik upload ook veel video's met mijn familie, want dat wordt altijd goed ontvangen. Elke dag om 17:30 kan jij een video verwachten.



Tijd voor Max
Tijd voor MAX: Afl. 127

Anna Gimbrère is opnieuw ambassadeur van het Weekend van de Wetenschap. Ze vindt het namelijk geweldig om kinderen voor de wetenschap en de ruimte te enthousiasmeren. * Kees Boonman analyseert de eerste dag van Mark Rutte als secretaris-generaal van de NAVO. * Katinka Polderman over haar nieuwe boek Het meisje, de walvis, de schildpad en de axolotl. * Sander Zwiep geeft het startschot voor de Klassieke Top 400, waarvoor de stembussen inmiddels geopend zijn.





Kwebbelkop
Kwebbelkop: Surviving Hardcore Minecraft for 100 Days

Surviving Hardcore Minecraft for 100 Days Check out my best friend: Jelly: <a target="_blank" href="https://www.youtube.com/watch?v=VIyl-FoIt3s">Klik hier</a>



FORMULA 1
FORMULA 1: EVERY Daniel Ricciardo Win Of His F1 Career!

From his dramatic win at the Canadian Grand Prix in 2014, all the way to his most recent victory at Monza in 2021, here are ALL of Daniel Ricciardo's wins throughout his F1 Career! For more F1® videos, visit <a target="_blank" href="https://www.Formula1.com Follow">Klik hier</a> F1®: <a target="_blank" href="https://www.instagram.com/F1 https://www.facebook.com/Formula1/ https://www.twitter.com/F1 https://www.twitch.tv/formula1 https://www.tiktok.com/@f1 #F1">Klik hier</a>



Ziggo Sport
Rondo | Met WESLEY SNEIJDER, MARCO VAN BASTEN, KHALID BOULAHROUZ EN JAN MULDER

Bekijk hier de uitzending van Rondo van afgelopen maandag 30/09/2024 terug. Met deze week in onze voetbal talkshow te gast: Wesley Sneijder, Marco van Basten, Khalid Boulahrouz en Jan Mulder. β†  Abonneer je nu op het YouTube kanaal van Ziggo Sport om alle uitzendingen terug te kijken <a target="_blank" href="http://on.ziggo.nl/Abonneer β† ">Klik hier</a> Live topsport kijk je bij Ziggo gratis op kanaal 14! Meer info? Kijk op <a target="_blank" href="https://on.ziggo.nl/info Beleef">Klik hier</a> al het UEFA Europees voetbal vanaf augustus op 1 plek: Ziggo Sport. Met de beste analisten en presentatoren, vanuit de allernieuwste, hypermoderne studio. Meer informatie & weten hoe je kunt kijken? Check www.ziggo.nl/uefa! In Rondo is het voetbal, voetbal en nog eens voetbal dat de klok slaat. Aan tafel bij Wytse van der Goot sluiten analisten als Marco van Basten, Ruud Gullit, Jan Mulder, Rafael van der Vaart en Khalid Boulahrouz regelmatig aan om over de actualiteit van het nationale en internationale voetbal te discussiëren. De deskundigen schuwen de scherpe meningen niet. Met wie ben jij het grondig eens of oneens? β†  Voor alle samenvattingen, interviews en talkshows van Ziggo Sport kun je kijken op <a target="_blank" href="https://on.ziggo.nl/video π—©π—’π—Ÿπ—š">Klik hier</a> π—­π—œπ—šπ—šπ—’ 𝗦𝗣𝗒π—₯𝗧 🧑 πŸ“Έ Instagram: <a target="_blank" href="https://on.ziggo.nl/zs_instagram">Klik hier</a> 🐦 X: <a target="_blank" href="https://on.ziggo.nl/zs_twitter">Klik hier</a> πŸ§‘πŸ’» Facebook: <a target="_blank" href="https://on.ziggo.nl/zs_facebook">Klik hier</a> 🀳 TikTok: <a target="_blank" href="https://on.ziggo.nl/zs_tiktok">Klik hier</a> 🌐 Website: www.ziggosport.nl 🎧 Podcasts: <a target="_blank" href="https://on.ziggo.nl/rondo_podcast">Klik hier</a> π—©π—’π—Ÿπ—š π—­π—œπ—šπ—šπ—’ 𝗦𝗣𝗒π—₯𝗧 π—©π—’π—˜π—§π—•π—”π—Ÿ ⚽️ πŸ“Έ Instagram: <a target="_blank" href="https://on.ziggo.nl/zsv_instagram">Klik hier</a> 🐦 X: <a target="_blank" href="https://on.ziggo.nl/zsv_twitter">Klik hier</a> πŸ§‘πŸ’» Facebook: <a target="_blank" href="https://on.ziggo.nl/zsv_facebook">Klik hier</a> 🀳 TikTok: <a target="_blank" href="https://on.ziggo.nl/zs_tiktok">Klik hier</a> 🌐 Website: www.ziggosport.nl 🎧 Podcasts: <a target="_blank" href="https://on.ziggo.nl/rondo_podcast">Klik hier</a> π—©π—’π—Ÿπ—š π—­π—œπ—šπ—šπ—’ 𝗦𝗣𝗒π—₯𝗧 π—₯π—”π—–π—œπ—‘π—š 🏁 πŸ“Έ Instagram: <a target="_blank" href="https://on.ziggo.nl/zsr_instagram">Klik hier</a> 🐦 X: <a target="_blank" href="https://on.ziggo.nl/zsr_twitter">Klik hier</a> πŸ§‘πŸ’» Facebook: <a target="_blank" href="https://on.ziggo.nl/zsr_facebook">Klik hier</a> 🀳 TikTok: <a target="_blank" href="https://on.ziggo.nl/zs_tiktok">Klik hier</a> 🌐 Website: www.ziggosport.nl #ZiggoSport #Rondo #Talkshow





SLAM!
"Ik heb GEHACKED via INSTA DM 😭" - De MensenMening | SLAM!

Patrick gaat deze week voor de MensenMening op pad om te checken hoe veilig de mensen op straat hun wachtwoorden bewaren. Kan hij wachtwoorden ontrafelen? Aan de jury om te raden wat ze zeggen! Vergeet je niet op onze YouTube-kanalen te abonneren: SLAM! – Radio <a target="_blank" href="https://bit.ly/YTslamradio">Klik hier</a> SLAM! – Music <a target="_blank" href="https://bit.ly/YTslammusic">Klik hier</a> SLAM! – Series <a target="_blank" href="https://bit.ly/YTslamseries">Klik hier</a> Wil jij exclusieve content? Volg ons op Instagram: <a target="_blank" href="https://www.instagram.com/slamofficial/">Klik hier</a> Meer van de jury? Instagram Richard: <a target="_blank" href="https://www.instagram.com/ries.vanalphen/ Instagram">Klik hier</a> Senna: <a target="_blank" href="https://www.instagram.com/sennavanplateringen/ Instagram">Klik hier</a> Danique: <a target="_blank" href="https://www.instagram.com/danique.hosmar/">Klik hier</a> Instagram Max: <a target="_blank" href="https://www.instagram.com/max.bolhuis/ Instagram">Klik hier</a> Lieke: <a target="_blank" href="https://www.instagram.com/liekeaugustijnn/ Instagram">Klik hier</a> Patrick: <a target="_blank" href="https://www.instagram.com/patrickwolda/">Klik hier</a> Instagram Indigo: <a target="_blank" href="https://www.instagram.com/indixoord/ Instagram">Klik hier</a> Julia: <a target="_blank" href="https://www.instagram.com/juulmaan/ SLAM! Boost">Klik hier</a> Your Life



NOS Journaal in Makkelijke Taal
NOS Journaal in Makkelijke Taal: Afl. 17

Journaal in makkelijke taal met extra uitleg en in een rustig tempo. Met het laatste nieuws en het weer.



MAX Ouderenjournaal
MAX Ouderenjournaal: Afl. 4

Kunstenaar Misja leert ouderen die in verzorgingshuizen zitten en nauwelijks buiten komen, om anders naar hun omgeving te kijken. Hij neemt ze daarom mee op een gelukswandeling. In het centrum van Bunschoten zitten dagelijks mannen op een bankje en ze bespreken de politiek en het dagelijks leven. Het zorgt ervoor dat iedereen zijn praatje kwijt kan en kan ontsnappen aan de stilte thuis.



vThorben
vThorben: 1v1 Tegen Een PRO SPELER In Brawl Stars!

Bedankt voor het kijken naar 1v1 Tegen Een PRO SPELER In Brawl Stars! Ik ben Thorben, beter bekend als "vThorben" en ik upload dagelijks een gaming video om 16:30 uur. Abonneer en zet het belletje aan om niets te missen! Gebruik mijn Support a Creator Code! Fortnite: vThorben (ad) Business: vthorben@4alllevels.com Social Media: Instagram: <a target="_blank" href="https://instagram.com/vthorben Twitter:">Klik hier</a> <a target="_blank" href="https://twitter.com/vThorben">Klik hier</a>



LINDA.meiden
LINDA.meiden: HET MEIDEN DE PODCAST | S02E04 | BLIJF VAN M'N STOEL AF

Brother ew, m’n stoel aanschuiven kunnen we ook zelf. Maar toch vinden we het wel erg aantrekkelijk wanneer we terugkomen van het toilet en de rekening al betaald is. Hoe is het gesteld met de rolverdeling in relaties anno 2024? Let’s discuss. En nog een keer ew, want de meiden doen een taste test met espresso tonic. Een luisteraar stalkt de ex van the boyfriend en ons' expeditie-Hamza is deze week helaas geen survivor want hij is ziek. Beterschappies, Hamza :( ---------- Abonneer nu gratis op ons kanaal: <a target="_blank" href="https://www.youtube.com/lindameiden Vond">Klik hier</a> je deze video leuk? Like! πŸ’₯ Wil je meer zien zoals dit, check dan ook deze video * VORIGE VIDEO TOEVOEGEN* ---------- Op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Instagram : <a target="_blank" href="https://www.instagram.com/linda_meiden/ Facebook:">Klik hier</a> <a target="_blank" href="https://nl-nl.facebook.com/LINDA.MEIDEN/ Website">Klik hier</a> : <a target="_blank" href="https://www.lindameiden.nl">Klik hier</a> Meer zien? Download de LINDA.-app: <a target="_blank" href="https://apple.co/2IjIhT4">Klik hier</a> of abonneer je op LINDA: <a target="_blank" href="https://bit.ly/1Sb6aeE">Klik hier</a>



VPRO Cinema extra
VPRO Cinema extra: Afl. 4

Regisseurs Mijke de Jong en Thessa Meijer over hun vak. De Jong won naast een oeuvreprijs ook prijzen voor onder meer Tussenstand, Joy, Bluebird en Het zusje van Katia. Haar film Layla M. ging in première op het filmfestival van Toronto en sleepte nationaal en internationaal prijzen in de wacht. Noa Johannes gaat ook in gesprek met Thessa Meijer, die in 2015 een Filmfonds Wildcard won met haar afstudeerfilm Erkhii Mergen, over een oude Mongoolse man die letterlijk aan een dood paard trekt. Ze werd door het filmfestival in Cannes uitgenodigd voor een prestigieus talentprogramma.



Ziggo Sport
Marco van Basten: 'Feyenoord trekt een totaal andere trainer aan dan Slot' πŸ—£οΈ | Rondo

De mannen hebben het over Feyenoord, de Rotterdammers verkeren in een mindere vorm en er worden vragen gesteld over de nieuwe trainer Priske. β†  Abonneer je nu op het YouTube kanaal van Ziggo Sport om alle uitzendingen terug te kijken <a target="_blank" href="http://on.ziggo.nl/Abonneer β† ">Klik hier</a> Live topsport kijk je bij Ziggo gratis op kanaal 14! Meer info? Kijk op <a target="_blank" href="https://on.ziggo.nl/info In">Klik hier</a> Rondo is het voetbal, voetbal en nog eens voetbal dat de klok slaat. Aan tafel bij Wytse van der Goot sluiten analisten als Marco van Basten, Ruud Gullit, Youri Mulder, Rafael van der Vaart en Khalid Boulahrouz regelmatig aan om over de actualiteit van het nationale en internationale voetbal te discussiëren. β†  Voor alle samenvattingen, interviews en talkshows van Ziggo Sport kun je kijken op <a target="_blank" href="https://on.ziggo.nl/video π—©π—’π—Ÿπ—š">Klik hier</a> π—­π—œπ—šπ—šπ—’ 𝗦𝗣𝗒π—₯𝗧 🧑 πŸ“Έ Instagram: <a target="_blank" href="https://on.ziggo.nl/zs_instagram">Klik hier</a> πŸ“² X: <a target="_blank" href="https://on.ziggo.nl/zs_twitter">Klik hier</a> πŸ§‘‍πŸ’» Facebook: <a target="_blank" href="https://on.ziggo.nl/zs_facebook">Klik hier</a> 🀳 TikTok: <a target="_blank" href="https://on.ziggo.nl/zs_tiktok">Klik hier</a> 🌐 Website: www.ziggosport.nl 🎧 Podcasts: <a target="_blank" href="https://on.ziggo.nl/rondo_podcast">Klik hier</a> π—©π—’π—Ÿπ—š π—­π—œπ—šπ—šπ—’ 𝗦𝗣𝗒π—₯𝗧 π—©π—’π—˜π—§π—•π—”π—Ÿ ⚽️ πŸ“Έ Instagram: <a target="_blank" href="https://on.ziggo.nl/zsv_instagram">Klik hier</a> πŸ“² X: <a target="_blank" href="https://on.ziggo.nl/zsv_twitter">Klik hier</a> πŸ§‘‍πŸ’» Facebook: <a target="_blank" href="https://on.ziggo.nl/zsv_facebook">Klik hier</a> 🀳 TikTok: <a target="_blank" href="https://on.ziggo.nl/zs_tiktok">Klik hier</a> 🌐 Website: www.ziggosport.nl 🎧 Podcasts: <a target="_blank" href="https://on.ziggo.nl/rondo_podcast">Klik hier</a> π—©π—’π—Ÿπ—š π—­π—œπ—šπ—šπ—’ 𝗦𝗣𝗒π—₯𝗧 π—₯π—”π—–π—œπ—‘π—š 🏁 πŸ“Έ Instagram: <a target="_blank" href="https://on.ziggo.nl/zsr_instagram">Klik hier</a> πŸ“² X: <a target="_blank" href="https://on.ziggo.nl/zsr_twitter">Klik hier</a> πŸ§‘‍πŸ’» Facebook: <a target="_blank" href="https://on.ziggo.nl/zsr_facebook">Klik hier</a> 🀳 TikTok: <a target="_blank" href="https://on.ziggo.nl/zs_tiktok">Klik hier</a> 🌐 Website: www.ziggosport.nl #ZiggoSport #Rondo #Talkshow



2Doc
2Doc: Wat is de relatie tussen de kunstwerken en het Nederlandse slavernijverleden? Ida Does volgt c

'Het Rijksmuseum moet zichzelf opnieuw uitvinden', aldus Valika Smeulders, hoofd Geschiedenis van het Rijksmuseum. Ida Does volgt senior conservator Eveline Sint Nicolaas en haar collega's tijdens hun drie jaar durende zoektocht naar verzwegen verhalen. Wat is de relatie tussen de kunstwerken en het Nederlandse slavernijverleden? Voor het eerst richt het museum zich op slavernij in de koloniale periode in Brazilië, Suriname en het Caribisch gebied, Zuid-Afrika en Azië, een zowel pijnlijk als bevrijdend proces.



NOS het vragenuurtje
NOS Het vragenuurtje: Afl. 28

Het vragenuurtje tijdens de dinsdagmiddagvergadering van de Tweede Kamer, waarin Kamerleden vragen stellen aan een bewindspersoon.



Coop Troop
Coop Troop: Afl. 34

Esther heeft het in haar hoofd gehaald dat ze wakker gekust wil worden door haar sprookjesprins en weigert, tot het zo ver is, iets anders te doen dan te slapen. Alleen doet ze dat midden op de weg.



Ongehoord Nieuws
Ongehoord Nieuws: Afl. 48

Live opinieprogramma van én voor Ongehoord Nederland met eigenzinnige duiding van het nieuws.



Ziggo Sport
Khalid Boulahrouz: 'Je kan Erik ten Hag nu gewoon niet meer verdedigen' 😳 | Rondo

De mannen aan tafel hebben het over de situatie van Erik ten Hag bij Manchester United, die volgens de Engelse pers nog twee wedstrijden heeft om zijn baan te redden. Waar gaat het mis voor Ten Hag? 🀨 β†  Abonneer je nu op het YouTube kanaal van Ziggo Sport om alle uitzendingen terug te kijken <a target="_blank" href="http://on.ziggo.nl/Abonneer β† ">Klik hier</a> Live topsport kijk je bij Ziggo gratis op kanaal 14! Meer info? Kijk op <a target="_blank" href="https://on.ziggo.nl/info In">Klik hier</a> Rondo is het voetbal, voetbal en nog eens voetbal dat de klok slaat. Aan tafel bij Wytse van der Goot sluiten analisten als Marco van Basten, Ruud Gullit, Youri Mulder, Rafael van der Vaart en Khalid Boulahrouz regelmatig aan om over de actualiteit van het nationale en internationale voetbal te discussiëren. β†  Voor alle samenvattingen, interviews en talkshows van Ziggo Sport kun je kijken op <a target="_blank" href="https://on.ziggo.nl/video π—©π—’π—Ÿπ—š">Klik hier</a> π—­π—œπ—šπ—šπ—’ 𝗦𝗣𝗒π—₯𝗧 🧑 πŸ“Έ Instagram: <a target="_blank" href="https://on.ziggo.nl/zs_instagram">Klik hier</a> πŸ“² X: <a target="_blank" href="https://on.ziggo.nl/zs_twitter">Klik hier</a> πŸ§‘‍πŸ’» Facebook: <a target="_blank" href="https://on.ziggo.nl/zs_facebook">Klik hier</a> 🀳 TikTok: <a target="_blank" href="https://on.ziggo.nl/zs_tiktok">Klik hier</a> 🌐 Website: www.ziggosport.nl 🎧 Podcasts: <a target="_blank" href="https://on.ziggo.nl/rondo_podcast">Klik hier</a> π—©π—’π—Ÿπ—š π—­π—œπ—šπ—šπ—’ 𝗦𝗣𝗒π—₯𝗧 π—©π—’π—˜π—§π—•π—”π—Ÿ ⚽️ πŸ“Έ Instagram: <a target="_blank" href="https://on.ziggo.nl/zsv_instagram">Klik hier</a> πŸ“² X: <a target="_blank" href="https://on.ziggo.nl/zsv_twitter">Klik hier</a> πŸ§‘‍πŸ’» Facebook: <a target="_blank" href="https://on.ziggo.nl/zsv_facebook">Klik hier</a> 🀳 TikTok: <a target="_blank" href="https://on.ziggo.nl/zs_tiktok">Klik hier</a> 🌐 Website: www.ziggosport.nl 🎧 Podcasts: <a target="_blank" href="https://on.ziggo.nl/rondo_podcast">Klik hier</a> π—©π—’π—Ÿπ—š π—­π—œπ—šπ—šπ—’ 𝗦𝗣𝗒π—₯𝗧 π—₯π—”π—–π—œπ—‘π—š 🏁 πŸ“Έ Instagram: <a target="_blank" href="https://on.ziggo.nl/zsr_instagram">Klik hier</a> πŸ“² X: <a target="_blank" href="https://on.ziggo.nl/zsr_twitter">Klik hier</a> πŸ§‘‍πŸ’» Facebook: <a target="_blank" href="https://on.ziggo.nl/zsr_facebook">Klik hier</a> 🀳 TikTok: <a target="_blank" href="https://on.ziggo.nl/zs_tiktok">Klik hier</a> 🌐 Website: www.ziggosport.nl #ZiggoSport #Rondo #Talkshow



OnneDi
OnneDi: OOGGETUIGEN Seizoen 2 is gelanceerd! #ad #crime #podcast

Vanaf vandaag is Ooggetuigen weer wekelijks te beluisteren op Podimo. Om te vieren dat we weer terug zijn, krijgen nieuwe leden de eerste 60 dagen gratis bij aanmelding via: <a target="_blank" href="http://www.podimo.com/nl/ooggetuigen">Klik hier</a>





Ziggo Sport
Wesley Sneijder: 'Voor Ajax is de Eredivisie belangrijker dan de Europa League' 🧐 | Rondo

Het rouleren van Farioli πŸ” De mannen aan tafel zetten er hun vraagtekens bij πŸ€” β†  Abonneer je nu op het YouTube kanaal van Ziggo Sport om alle uitzendingen terug te kijken <a target="_blank" href="http://on.ziggo.nl/Abonneer β† ">Klik hier</a> Live topsport kijk je bij Ziggo gratis op kanaal 14! Meer info? Kijk op <a target="_blank" href="https://on.ziggo.nl/info In">Klik hier</a> Rondo is het voetbal, voetbal en nog eens voetbal dat de klok slaat. Aan tafel bij Wytse van der Goot sluiten analisten als Marco van Basten, Ruud Gullit, Youri Mulder, Rafael van der Vaart en Khalid Boulahrouz regelmatig aan om over de actualiteit van het nationale en internationale voetbal te discussiëren. β†  Voor alle samenvattingen, interviews en talkshows van Ziggo Sport kun je kijken op <a target="_blank" href="https://on.ziggo.nl/video π—©π—’π—Ÿπ—š">Klik hier</a> π—­π—œπ—šπ—šπ—’ 𝗦𝗣𝗒π—₯𝗧 🧑 πŸ“Έ Instagram: <a target="_blank" href="https://on.ziggo.nl/zs_instagram">Klik hier</a> πŸ“² X: <a target="_blank" href="https://on.ziggo.nl/zs_twitter">Klik hier</a> πŸ§‘‍πŸ’» Facebook: <a target="_blank" href="https://on.ziggo.nl/zs_facebook">Klik hier</a> 🀳 TikTok: <a target="_blank" href="https://on.ziggo.nl/zs_tiktok">Klik hier</a> 🌐 Website: www.ziggosport.nl 🎧 Podcasts: <a target="_blank" href="https://on.ziggo.nl/rondo_podcast">Klik hier</a> π—©π—’π—Ÿπ—š π—­π—œπ—šπ—šπ—’ 𝗦𝗣𝗒π—₯𝗧 π—©π—’π—˜π—§π—•π—”π—Ÿ ⚽️ πŸ“Έ Instagram: <a target="_blank" href="https://on.ziggo.nl/zsv_instagram">Klik hier</a> πŸ“² X: <a target="_blank" href="https://on.ziggo.nl/zsv_twitter">Klik hier</a> πŸ§‘‍πŸ’» Facebook: <a target="_blank" href="https://on.ziggo.nl/zsv_facebook">Klik hier</a> 🀳 TikTok: <a target="_blank" href="https://on.ziggo.nl/zs_tiktok">Klik hier</a> 🌐 Website: www.ziggosport.nl 🎧 Podcasts: <a target="_blank" href="https://on.ziggo.nl/rondo_podcast">Klik hier</a> π—©π—’π—Ÿπ—š π—­π—œπ—šπ—šπ—’ 𝗦𝗣𝗒π—₯𝗧 π—₯π—”π—–π—œπ—‘π—š 🏁 πŸ“Έ Instagram: <a target="_blank" href="https://on.ziggo.nl/zsr_instagram">Klik hier</a> πŸ“² X: <a target="_blank" href="https://on.ziggo.nl/zsr_twitter">Klik hier</a> πŸ§‘‍πŸ’» Facebook: <a target="_blank" href="https://on.ziggo.nl/zsr_facebook">Klik hier</a> 🀳 TikTok: <a target="_blank" href="https://on.ziggo.nl/zs_tiktok">Klik hier</a> 🌐 Website: www.ziggosport.nl #ZiggoSport #Rondo #Talkshow









MAX Geheugentrainer
MAX Geheugentrainer: Afl. 122

Train uw brein. Naarmate iemand ouder wordt, wil het geheugen nog wel eens iets minder scherp worden. Dit programma geeft u de kans om het geheugen te trainen. Met eenvoudige oefeningen en opdrachten leert u binnen de kortste keren weer meer te onthouden dan u gewend was.



Nederland in beweging
Nederland in Beweging: Wilt u investeren in uw gezondheid? Meedoen betekent dat u al een kwartier be

Wilt u investeren in uw gezondheid? Meedoen betekent dat u al een kwartier beweegt van het aanbevolen dagelijkse half uur.



Goedemorgen Nederland
Goedemorgen Nederland: Afl. 22

Te gast zijn gynaecologisch oncoloog Luc van Lonkhuijzen, podcastmaker en cabaretier Thomas van Luyn, podcastmaker en historicus Gijs van Engelen, voorzitter Mobiliteitsalliantie Marga de Jager, politicus Christenunie Pieter Grinwis, politiek verslaggever Tessa van Viegen en voormalig minister van Defensie Henk Kamp. Met hen hebben we het over Stoptober, nepnieuws in de geschiedenis en Geschiedenis Inside, de stijgende prijs van mobiliteit, de Algemene Financiele Beschouwing, de politieke week en het begin van Rutte bij de NAVO.



Zentijd
Zentijd: Afl. 29

Een bekende yogahouding die goed is voor je buikspieren is de boothouding. Djilani legt hem stap voor stap uit en heeft er een paar speelse variaties bij bedacht. Zo wordt het trainen van je buikspieren een feestje.





Zin in Zappelin
Zin in Zappelin: Afl. 84

Buurman Ron gaat limbodansen. Hij zegt veel prijzen te hebben gewonnen. Zou Fenna hem wel kunnen verslaan? Er wordt rolstoelbasket gespeeld en Fenna krijgt tennisles van Alec Deckers. Ook zingt ze een lied over een rollator. Dans je met haar mee?



Molmans
Molmans: Afl. 25

Volg de ondergrondse avonturen van een charmante, optimistische jonge mol, Molmans. Als de bewaarder van het Mystieke Handboek der Magie, Manny, begint Molmans altijd aan komische, maffe, Moltastische en spannende magische avonturen om de inwoners van het bruisende Mollenstad te helpen.



Kindertijd
Kindertijd: Afl. 39

In Huttendorp volgen we vier kleuters die zelf, met een beetje hulp, van pallets een houten hut bouwen. De hutten van Jaydi, Daan, Nova en Thomas worden al steeds mooier en hoger. Nova is van plan om een driedubbele hut te bouwen. Jaydi maakt met Roos de hut extra mooi en Thomas heeft een timmerwedstrijd met de baas van het Huttendorp, dat is Ollie. Wie kan er sneller een spijker in het hout slaan?



Het Muizenhuis
Het Muizenhuis: Afl. 42

Sam ligt in bed, maar valt maar niet in slaap. Hij besluit om op de grond te slapen, maar daardoor wordt hij brak wakker. Julia besluit hem te helpen om weer lekker in zijn eigen bed te slapen.



NOS Jeugdjournaal met Gebarentaal
NOS Jeugdjournaal met gebarentaal: Afl. 274

Het laatste nieuws uit binnen- en buitenland en het weer, speciaal voor de jonge kijkers, met gebarentaal.



NOS Journaal met gebarentaal 20.00
NOS Journaal met gebarentaal 20.00: Afl. 196

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting.













Ziggo Sport voetbal
PSV - Sporting

Van dit programma is geen informatie beschikbaar



AFC Ajax
AFC Ajax: Highlights Jong Ajax - FC Dordrecht | Keuken Kampioen Divisie

De samenvatting van het duel tussen Jong Ajax en FC Dodrecht in de Keuken Kampioen Divisie. #JongAjax β–ΊSUBSCRIBE NOW <a target="_blank" href="http://ajax.ms/subscribe β–ΊFOLLOW">Klik hier</a> US Website: <a target="_blank" href="https://www.ajax.nl Twitter:">Klik hier</a> <a target="_blank" href="http://twitter.com/afcajax Facebook:">Klik hier</a> <a target="_blank" href="http://facebook.com/afcajax Instagram:">Klik hier</a> <a target="_blank" href="http://instagram.com/afcajax TikTok:">Klik hier</a> <a target="_blank" href="http://tiktok.com/@afcajax BeReal:">Klik hier</a> <a target="_blank" href="https://bere.al/afcajax Threads:">Klik hier</a> <a target="_blank" href="https://www.threads.net/@afcajax">Klik hier</a>