True
Amusement.TV - TV kijken via internet, de beste Amusement tv-programma's bij elkaar! Nederland.FM   Nederland.TV   Podcast.NL   Contact   Privacy & Cookies  

20-08-2024


Het Uur van de Wolf
Het Uur van de Wolf: Afl. 15

In de jaren zestig behoorden avant-gardekunstenaars Barry Finch en Josje Leeger tot het illustere en kleurrijke kunstenaarscollectief The Fool, naast Simon Posthuma (Douwe Bobs vader) en Marijke Koger. Het collectief maakte kleding, lp-covers, fotografie en schilderkunst en werkte samen met o.a. The Beatles, Jimi Hendrix, Eric Clapton en andere rockgrootheden. Nu drie van de leden van The Fool zijn overleden en langzaam dreigen te worden vergeten, gaan Jade en Scarlet Finch op zoek naar de betekenis van hun ouders' nalatenschap.



Vandaag Inside
Vandaag Inside

Bekijk aflevering 2 van Vandaag Inside uit seizoen 6 hier op KIJK. Deze aflevering is uitgezonden op 20 augustus, 21:34 uur bij SBS6. Vandaag Inside is een Amusement programma



Nieuwsuur
Nieuwsuur brengt onafhankelijk, onpartijdig en ongebonden achtergronden bij het nieuws.

Politie Rotterdam weer in opspraak. Bij de politie Rotterdam is sprake van een sociaal onveilig werkklimaat. Dat meldt NRC op basis van een onafhankelijk onderzoek van de politie. De klachten gaan over racisme, discriminatie, seksueel overschrijdend gedrag, pestgedrag, drankgebruik en buitensporig gewelddadig handelen op straat. Te gast: Fred Westerbeke, politiechef Rotterdam. * Afscheid van Joe Biden. Op de democratische conventie in Chicago is de Amerikaanse president Joe Biden, die recent als presidentskandidaat plaatsmaakte voor Kamala Harris, uitvoerig bedankt voor zijn historische leiderschap. We schakelen met correspondent Rudy Bouma.



Redding na de Ramp
Redding na de Ramp: Een brok beton ging dwars door Gaël heen bij de vuurwerkramp in Enschede. Maar g

Gaël was nog maar een jochie van veertien toen hij zwaargewond raakte bij de vuurwerkramp in zijn woonplaats Enschede. Een groot brok beton ging dwars door hem heen. Hij had al de helft van zijn bloed verloren toen een brandweerman hem als allereerste ternauwernood in het ziekenhuis wist te krijgen. Bijna 25 jaar later wil Gaël hem graag ontmoeten, want aan hem heeft hij zijn leven te danken.





STAAL
STAAL: Afl. 1

Maaike Schoon confronteert haar gasten met de morele dilemma's die in de serie STAAL al werden aangestipt. Is er nog wel plek voor vervuilende industrie in Nederland of moeten we Tata gewoon sluiten en simpelweg naar het buitenland verplaatsen? Is schone lucht gewoon een mensenrecht of is het onderhandelbaar? Tata-medewerker Mendes Stengs pleit voor een veel diverser directieteam, terwijl IJmondbewoner Marieke Dinessen de regio ontvluchtte. Huisarts Evelyn Brakema maakt de gevolgen van fijnstof dagelijks mee in haar spreekkamer; wat heb je aan financiële winst als de prijs longkanker is?



Urk!
Urk!

Gerda heeft niet alleen last van hormonale schommelingen, maar ook van vakantiestress. Aan boord van het zeilschip serveren Teun en Ap een typisch Urker delicatesse. En Derre's droom gaat eindelijk in vervulling.



Feyenoord
Feyenoord: Bueno πŸ”— Paixão

ABONNEER ▢️ <a target="_blank" href="http://bit.ly/FRabonneer πŸ›">Klik hier</a> Koop alle officiële Feyenoord-merchandise bij de Feyenoord Fanshop: <a target="_blank" href="https://fanshop.feyenoord.nl/ πŸ”΄">Klik hier</a> βšͺ️⚫ #Feyenoord VOLG ONS OOK OP: ▢️ Feyenoord ONE: <a target="_blank" href="https://go.feyenoord.nl/youtube-one ▢️">Klik hier</a> Instagram: <a target="_blank" href="http://instagram.com/feyenoord ▢️">Klik hier</a> TikTok: <a target="_blank" href="https://TikTok.com/@Feyenoord ▢️">Klik hier</a> Facebook: <a target="_blank" href="http://facebook.com/feyenoord ▢️">Klik hier</a> X: <a target="_blank" href="http://twitter.com/feyenoord ▢️">Klik hier</a> Threads: <a target="_blank" href="https://www.threads.net/@feyenoord ▢️">Klik hier</a> WhatsApp-kanaal: <a target="_blank" href="https://www.whatsapp.com/channel/0029Va8ruf8EKyZFELNlwm34">Klik hier</a>



NOS Journaal 20.00 uur
NOS Journaal 20.00 uur: Afl. 166

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting. En op NPO 1 extra met gebarentaal.



Een huis vol
Een huis vol: Afl. 2

Het is een sportieve zaterdag voor de familie Bakhcha. Een belangrijke dag voor de familie Cudogham want oudste zoon Jazz gaat vandaag uit huis. Alle kinderen helpen mee want vele handen maken tenslotte licht werk. Bij de familie Blom is het een race tegen de klok vanochtend. Alle kinderen moeten op tijd op de fiets om naar school te gaan, maar dat blijkt een hele uitdaging. Priscilla Wildeman hoopt nog steeds dat een achtste kindje hen gegund is, maar het lukt haar al een tijd niet om zwanger te worden.



FORMULA 1
FORMULA 1: Not Ideal on Your F1 Debut πŸ˜…

Flash your mind back one year, to when Liam Lawson made his F1 debut at Zandvoort... and got a drinks tube stuck up his nose! For more F1® videos, visit <a target="_blank" href="https://www.Formula1.com Follow">Klik hier</a> F1®: <a target="_blank" href="https://www.instagram.com/F1 https://www.facebook.com/Formula1/ https://www.twitter.com/F1 https://www.twitch.tv/formula1 https://www.tiktok.com/@f1 #F1">Klik hier</a> #DutchGP



NOS Jeugdjournaal
NOS Jeugdjournaal: Afl. 233

Het laatste nieuws uit binnen- en buitenland en het weer, speciaal voor de jonge kijker. En op NPO 1 extra met gebarentaal.





Het klokhuis
Het Klokhuis: Meer dan 1100 plekken over de hele wereld staan op de Werelderfgoedlijst

Meer dan 1300 plekken over de hele wereld staan op de Werelderfgoedlijst. Bekende voorbeelden zijn de piramides in Egypte, de Eiffeltoren in Parijs en de Chinese Muur, en in Nederland de Waddenzee en de molens van Kinderdijk. Deze plekken zijn zo belangrijk voor de mensheid, dat ze altijd bewaard en beschermd moeten worden. Janouk zoekt uit hoe die Werelderfgoedlijst is ontstaan en hoe je er op komt. Ridder William wil dat zijn kasteel op de Werelderfgoedlijst komt te staan.



Noord-Zuid-Oost-West
Noord-Zuid-Oost-West: Afl. 97

Langs de Hollandse Waterlinies verhaalt over de geschiedenis van de waterlinies en over het huidige gebruik van de forten, sluizen en het omringende land. Vandaag: de natuur langs de Hollandse Waterlinies. Tamme Smit reist af naar Heerenveen voor een ontmoeting met Sjoerd den Daas, NOS-correspondent in China. Ze eten samen frikandellen op de oude koemarkt en ze hebben beet in Oudehaske. Zeeland van vroeger en nu, waarbij zowel jong als oud hierover vertelt. Deze keer: wonen, toen en nu.



EenVandaag
EenVandaag: Afl. 199

Misstanden bij de politie in Rotterdam: racisme, pesten en seksisme * Alles wordt duurder voor studenten en de basisbeurs daalt in het nieuwe collegejaar * Het woningtekort is een puzzel die de overheid moet leggen: waar komen nieuwe woningen? * Kroonprinses Amalia wordt lid van het Amsterdamse studentencorps A.S.C./A.V.S.V.



NOS Journaal Regio
NOS Journaal Regio: Afl. 166

Regionaal nieuws met landelijke uitstraling, gemaakt door de NOS en de regionale omroepen.



FORMULA 1
FORMULA 1: The Internet Reacts To The Season So Far! | 2024 F1 Season

We take a look back at the best internet reactions from the 2024 season so far. From Ollie Bearman’s dream debut in Jeddah, to pup-dates between Roscoe and Leo, and everything in between! For more F1® videos, visit <a target="_blank" href="https://www.Formula1.com Follow">Klik hier</a> F1®: <a target="_blank" href="https://www.instagram.com/F1 https://www.facebook.com/Formula1/ https://www.twitter.com/F1 https://www.twitch.tv/formula1 https://www.tiktok.com/@f1 #F1">Klik hier</a>



Hart van Nederland
Hart van Nederland - Vroege Editie

Bekijk aflevering 167 van Hart van Nederland - Vroege Editie uit seizoen 2024 hier op KIJK. Deze aflevering is uitgezonden op 20 augustus, 17:52 uur bij SBS6. Hart van Nederland - Vroege Editie is een Nieuws programma





Het verborgen eiland
Het Verborgen Eiland: Afl. 42

Bo, Anne, Isis en Jip hebben een Raptorman gevangen genomen. Met zijn kleding en pasjes sluipt Anne één van de bunkers binnen. Maarten wordt verhoord door Bits en ontdekt dat Bauke en Feike ook gevangen genomen zijn. Tegelijkertijd wordt Anne bijna betrapt.



Gio
Gio: SCHATJE! IK WEET PRECIES WANNEER ZE MOET HUILENπŸ’”πŸ˜’

♦ Bedankt voor het kijken naar deze video! Bekijk hier mijn TRUIEN EN NOG MEER VETTE DINGEN: <a target="_blank" href="http://www.gioxl.nl -">Klik hier</a> Abonneer voor meer plezier: <a target="_blank" href="http://bit.ly/AbonneerGXL ♦">Klik hier</a> Mij dagelijks volgen? Neem een kijkje hier: - Instagram: <a target="_blank" href="https://www.instagram.com/gio/ ♦">Klik hier</a> Fanmail opsturen? Straat: Plantageweg 17b (Pico Bello) Plaats: Alblasserdam Postcode: 2951GN Ik ben Giovanni en ik probeer het publiek op YouTube te entertainen met video's! Al mijn video's zijn in 1080p, dat betekent dus HD! Ik upload video's als verhalen over levensgebeurtenissen, vlogs en allerlei challenges en random dingen. Reizen en vloggen vind ik het leukste om te doen. Ik upload ook veel video's met mijn familie, want dat wordt altijd goed ontvangen. Elke dag om 17:30 kan jij een video verwachten.



De rijdende rechter
Deze keer wordt de Rijdende Rechter ingeschakeld om een conflict over een auto op te lossen.

De rijdende rechter wordt ingeschakeld om een conflict over een auto op te lossen. Nico heeft een nieuwe baan als verkeersregelaar en moet voor zijn werk het hele land door. Daarom gaat hij op zoek naar een betaalbare auto en vindt deze online bij het bedrijf van Evert Pieper. Hij is op slag verliefd. Het is een oudje, maar omdat bij de verkoop gezegd wordt dat het een prima autootje is, is hij overtuigd. Als de auto een paar weken later gekeurd wordt, krijgt Nico te horen dat de auto alleen nog de weg op kan als hij 'm voor veel geld laat repareren. Boos gaat Nico verhaal halen bij Pieper. Die vindt dat hij niets verkeerd heeft gedaan.



SLAM!
"Ik DUMP mijn VRIEND voor mijn VRIENDINNEN" 😯 - De MensenMening | SLAM!

Patrick gaat deze week voor de MensenMening de straat op om te kijken of het bro's before ho's is of chicks before d*cks. Onze Juryleden mogen gaan raden wat de mensen op straat gaan zeggen. Vergeet je niet op onze YouTube-kanalen te abonneren: SLAM! – Radio <a target="_blank" href="https://bit.ly/YTslamradio">Klik hier</a> SLAM! – Music <a target="_blank" href="https://bit.ly/YTslammusic">Klik hier</a> SLAM! – Series <a target="_blank" href="https://bit.ly/YTslamseries">Klik hier</a> Wil jij exclusieve content? Volg ons op Instagram: <a target="_blank" href="https://www.instagram.com/slamofficial/">Klik hier</a> Meer van de jury? Instagram Richard: <a target="_blank" href="https://www.instagram.com/ries.vanalphen/ Instagram">Klik hier</a> Senna: <a target="_blank" href="https://www.instagram.com/sennavanplateringen/ Instagram">Klik hier</a> Danique: <a target="_blank" href="https://www.instagram.com/danique.hosmar/">Klik hier</a> Instagram Max: <a target="_blank" href="https://www.instagram.com/max.bolhuis/ Instagram">Klik hier</a> Lieke: <a target="_blank" href="https://www.instagram.com/liekeaugustijnn/ Instagram">Klik hier</a> Patrick: <a target="_blank" href="https://www.instagram.com/patrickwolda/">Klik hier</a> Instagram Indigo: <a target="_blank" href="https://www.instagram.com/indixoord/ Instagram">Klik hier</a> Julia: <a target="_blank" href="https://www.instagram.com/juulmaan/ SLAM! Boost">Klik hier</a> Your Life



Ziggo Sport
Rondo | Met ALEX PASTOOR, MARCO VAN BASTEN, RUUD GULLIT en RONALD DE BOER

Bekijk hier de uitzending van Rondo van afgelopen maandag 12/08/2024 terug. Met deze week in onze voetbal talkshow te gast: Alex Pastoor, Marco van Basten, Ruud Gullit en Ronald de Boer. β†  Abonneer je nu op het YouTube kanaal van Ziggo Sport om alle uitzendingen terug te kijken <a target="_blank" href="http://on.ziggo.nl/Abonneer β† ">Klik hier</a> Live topsport kijk je bij Ziggo gratis op kanaal 14! Meer info? Kijk op <a target="_blank" href="https://on.ziggo.nl/info Beleef">Klik hier</a> al het UEFA Europees voetbal vanaf augustus op 1 plek: Ziggo Sport. Met de beste analisten en presentatoren, vanuit de allernieuwste, hypermoderne studio. Meer informatie & weten hoe je kunt kijken? Check www.ziggo.nl/uefa! In Rondo is het voetbal, voetbal en nog eens voetbal dat de klok slaat. Aan tafel bij Wytse van der Goot sluiten analisten als Marco van Basten, Ruud Gullit, Youri Mulder, Rafael van der Vaart en Khalid Boulahrouz regelmatig aan om over de actualiteit van het nationale en internationale voetbal te discussiëren. De deskundigen schuwen de scherpe meningen niet. Met wie ben jij het grondig eens of oneens? β†  Voor alle samenvattingen, interviews en talkshows van Ziggo Sport kun je kijken op <a target="_blank" href="https://on.ziggo.nl/video π—©π—’π—Ÿπ—š">Klik hier</a> π—­π—œπ—šπ—šπ—’ 𝗦𝗣𝗒π—₯𝗧 🧑 πŸ“Έ Instagram: <a target="_blank" href="https://on.ziggo.nl/zs_instagram">Klik hier</a> 🐦 Twitter: <a target="_blank" href="https://on.ziggo.nl/zs_twitter">Klik hier</a> πŸ§‘πŸ’» Facebook: <a target="_blank" href="https://on.ziggo.nl/zs_facebook">Klik hier</a> 🀳 TikTok: <a target="_blank" href="https://on.ziggo.nl/zs_tiktok">Klik hier</a> 🌐 Website: www.ziggosport.nl 🎧 Podcasts: <a target="_blank" href="https://on.ziggo.nl/rondo_podcast">Klik hier</a> π—©π—’π—Ÿπ—š π—­π—œπ—šπ—šπ—’ 𝗦𝗣𝗒π—₯𝗧 π—©π—’π—˜π—§π—•π—”π—Ÿ ⚽️ πŸ“Έ Instagram: <a target="_blank" href="https://on.ziggo.nl/zsv_instagram">Klik hier</a> 🐦 Twitter: <a target="_blank" href="https://on.ziggo.nl/zsv_twitter">Klik hier</a> πŸ§‘πŸ’» Facebook: <a target="_blank" href="https://on.ziggo.nl/zsv_facebook">Klik hier</a> 🀳 TikTok: <a target="_blank" href="https://on.ziggo.nl/zs_tiktok">Klik hier</a> 🌐 Website: www.ziggosport.nl 🎧 Podcasts: <a target="_blank" href="https://on.ziggo.nl/rondo_podcast">Klik hier</a> π—©π—’π—Ÿπ—š π—­π—œπ—šπ—šπ—’ 𝗦𝗣𝗒π—₯𝗧 π—₯π—”π—–π—œπ—‘π—š 🏁 πŸ“Έ Instagram: <a target="_blank" href="https://on.ziggo.nl/zsr_instagram">Klik hier</a> 🐦 Twitter: <a target="_blank" href="https://on.ziggo.nl/zsr_twitter">Klik hier</a> πŸ§‘πŸ’» Facebook: <a target="_blank" href="https://on.ziggo.nl/zsr_facebook">Klik hier</a> 🀳 TikTok: <a target="_blank" href="https://on.ziggo.nl/zs_tiktok">Klik hier</a> 🌐 Website: www.ziggosport.nl #ZiggoSport #Rondo #Talkshow



NOS Journaal
NOS Journaal: Afl. 208

Met het laatste nieuws en de weersverwachting.





Op safari
Op Safari: Afl. 1

De geboorte en groei van drie jonge Afrikaanse olifantjes en vier leeuwenwelpjes.



EnzoKnol
EnzoKnol: AQUARIUM IN ITALIË BEZOEKEN!! #4013 & #4014

Knolpower kledinglijn ➜ <a target="_blank" href="http://bit.ly/Knolpowerkleding Vorige">Klik hier</a> video: Abonneer op dit kanaal: <a target="_blank" href="http://bit.ly/AbonneerEnzoKnol Ik">Klik hier</a> speel ook games! Die kan je hier vinden ➜ <a target="_blank" href="http://bit.ly/EnzoKnolYoutube β–¬ Mijn">Klik hier</a> naam is Enzo Knol en ik upload elke dag om 4 uur een vlog! Abonneer je op mijn kanaal zodat je alles kan bekijken wat ik mee maak: <a target="_blank" href="http://bit.ly/AbonneerEnzoKnol β–¬ Volg">Klik hier</a> me op: Instagram: <a target="_blank" href="http://bit.ly/InstagramEnzoKnol β–¬ ⇩">Klik hier</a> Alle afspeellijsten ⇩ β†ͺ EnzoKnol Vlogs 2601 t/m 2800: <a target="_blank" href="http://bit.ly/2601--2800 β†ͺ">Klik hier</a> EnzoKnol Vlogs 2401 t/m 2600: <a target="_blank" href="http://bit.ly/2401-2600 β†ͺ">Klik hier</a> EnzoKnol Vlogs 2201 t/m 2400: <a target="_blank" href="http://bit.ly/2201-2400 β†ͺ">Klik hier</a> EnzoKnol Vlogs 2001 t/m 2200: <a target="_blank" href="http://bit.ly/2001-2200 β†ͺ">Klik hier</a> EnzoKnol Vlogs 1801 t/m 2000: <a target="_blank" href="http://bit.ly/1801-2000 β†ͺ">Klik hier</a> EnzoKnol Vlogs 1601 t/m 1800: <a target="_blank" href="http://bit.ly/vlog1601-1800 β†ͺ">Klik hier</a> EnzoKnol Vlogs 1401 t/m 1600: <a target="_blank" href="http://bit.ly/vlog1401-1600 β†ͺ">Klik hier</a> EnzoKnol Vlogs 1201 t/m 1400: <a target="_blank" href="http://bit.ly/Vlog1201--1400 β†ͺ">Klik hier</a> EnzoKnol Vlogs 1001 t/m 1200: <a target="_blank" href="http://bit.ly/Vlog1001-1200 β†ͺ">Klik hier</a> EnzoKnol Vlogs 801 t/m 1000: <a target="_blank" href="http://bit.ly/Vlog801-1000 β†ͺ">Klik hier</a> EnzoKnol Vlogs 601 t/m 800: <a target="_blank" href="http://bit.ly/Vlogs601-800 β†ͺ">Klik hier</a> EnzoKnol Vlogs 401 t/m 600: <a target="_blank" href="http://bit.ly/Vlogs401-600 β†ͺ">Klik hier</a> EnzoKnol Vlogs 201 t/m 400: <a target="_blank" href="http://bit.ly/Vlog201-400 β†ͺ">Klik hier</a> EnzoKnol Vlogs 1 t/m 200: <a target="_blank" href="http://bit.ly/Vlogs1-200 β†ͺ">Klik hier</a> Minecraft Seizoen 3: <a target="_blank" href="http://bit.ly/Seizoen-3 β†ͺ">Klik hier</a> Minecraft Seizoen 2: <a target="_blank" href="http://bit.ly/Seizoen2 β†ͺ">Klik hier</a> Minecraft Seizoen 1: <a target="_blank" href="http://bit.ly/Seizoen-1 β†ͺ">Klik hier</a> Minecraft mini games: <a target="_blank" href="http://bit.ly/Minecraftminigames β†ͺ">Klik hier</a> EnzoKnol Meetings: <a target="_blank" href="http://bit.ly/EnzoKnolTour β–¬ Enzo">Klik hier</a> Knol staat onder toezicht van het Commissariaat voor de Media. β–¬ #knolpower Dikke vette peace ✌



FORMULA 1
FORMULA 1: Extended Highlights | 2023 Dutch Grand Prix

Rain, chaos and confusion reigned supreme at Zandvoort in 2023! Flash back one year as we re-live the exhilarating Dutch Grand Prix, where home hero Max Verstappen started on pole. For more F1® videos, visit <a target="_blank" href="https://www.Formula1.com Follow">Klik hier</a> F1®: <a target="_blank" href="https://www.instagram.com/F1 https://www.facebook.com/Formula1/ https://www.twitter.com/F1 https://www.twitch.tv/formula1 https://www.tiktok.com/@f1 #F1">Klik hier</a> #DutchGP



Ziggo Sport
Marco van Basten: ‘Carlo Ancelotti is de slechtste chauffeur die ik ken’ 🀣 | Rondo

π‡πžπ­ 𝐬π₯𝐨𝐭𝐨𝐟𝐟𝐞𝐧𝐬𝐒𝐞𝐟! πŸ”’ De eerste dronken avond van Ruud Gullit & Carlo Ancelotti was de slechtste chauffeur waar Marco van Basten ooit bij in de auto heeft gezeten πŸ˜‚ β†  Abonneer je nu op het YouTube kanaal van Ziggo Sport om alle uitzendingen terug te kijken <a target="_blank" href="http://on.ziggo.nl/Abonneer β† ">Klik hier</a> Live topsport kijk je bij Ziggo gratis op kanaal 14! Meer info? Kijk op <a target="_blank" href="https://on.ziggo.nl/info In">Klik hier</a> Rondo is het voetbal, voetbal en nog eens voetbal dat de klok slaat. Aan tafel bij Wytse van der Goot sluiten analisten als Marco van Basten, Ruud Gullit, Youri Mulder, Rafael van der Vaart en Khalid Boulahrouz regelmatig aan om over de actualiteit van het nationale en internationale voetbal te discussiëren. β†  Voor alle samenvattingen, interviews en talkshows van Ziggo Sport kun je kijken op <a target="_blank" href="https://on.ziggo.nl/video π—©π—’π—Ÿπ—š">Klik hier</a> π—­π—œπ—šπ—šπ—’ 𝗦𝗣𝗒π—₯𝗧 🧑 πŸ“Έ Instagram: <a target="_blank" href="https://on.ziggo.nl/zs_instagram">Klik hier</a> πŸ“² X: <a target="_blank" href="https://on.ziggo.nl/zs_twitter">Klik hier</a> πŸ§‘‍πŸ’» Facebook: <a target="_blank" href="https://on.ziggo.nl/zs_facebook">Klik hier</a> 🀳 TikTok: <a target="_blank" href="https://on.ziggo.nl/zs_tiktok">Klik hier</a> 🌐 Website: www.ziggosport.nl 🎧 Podcasts: <a target="_blank" href="https://on.ziggo.nl/rondo_podcast">Klik hier</a> π—©π—’π—Ÿπ—š π—­π—œπ—šπ—šπ—’ 𝗦𝗣𝗒π—₯𝗧 π—©π—’π—˜π—§π—•π—”π—Ÿ ⚽️ πŸ“Έ Instagram: <a target="_blank" href="https://on.ziggo.nl/zsv_instagram">Klik hier</a> πŸ“² X: <a target="_blank" href="https://on.ziggo.nl/zsv_twitter">Klik hier</a> πŸ§‘‍πŸ’» Facebook: <a target="_blank" href="https://on.ziggo.nl/zsv_facebook">Klik hier</a> 🀳 TikTok: <a target="_blank" href="https://on.ziggo.nl/zs_tiktok">Klik hier</a> 🌐 Website: www.ziggosport.nl 🎧 Podcasts: <a target="_blank" href="https://on.ziggo.nl/rondo_podcast">Klik hier</a> π—©π—’π—Ÿπ—š π—­π—œπ—šπ—šπ—’ 𝗦𝗣𝗒π—₯𝗧 π—₯π—”π—–π—œπ—‘π—š 🏁 πŸ“Έ Instagram: <a target="_blank" href="https://on.ziggo.nl/zsr_instagram">Klik hier</a> πŸ“² X: <a target="_blank" href="https://on.ziggo.nl/zsr_twitter">Klik hier</a> πŸ§‘‍πŸ’» Facebook: <a target="_blank" href="https://on.ziggo.nl/zsr_facebook">Klik hier</a> 🀳 TikTok: <a target="_blank" href="https://on.ziggo.nl/zs_tiktok">Klik hier</a> 🌐 Website: www.ziggosport.nl #ZiggoSport #Rondo #Talkshow



Ziggo Sport
Ronald de Boer: 'Het lijkt me dat hij voor het geld zou gaan ja' πŸ’Έ | Rondo

Is de ‘schoonoom’ blij dat Stengs blijft? πŸ˜‰ En lag het nou aan de knie dat de deal met Charlotte FC niet doorging? πŸ™…‍♂️ β†  Abonneer je nu op het YouTube kanaal van Ziggo Sport om alle uitzendingen terug te kijken <a target="_blank" href="http://on.ziggo.nl/Abonneer β† ">Klik hier</a> Live topsport kijk je bij Ziggo gratis op kanaal 14! Meer info? Kijk op <a target="_blank" href="https://on.ziggo.nl/info In">Klik hier</a> Rondo is het voetbal, voetbal en nog eens voetbal dat de klok slaat. Aan tafel bij Wytse van der Goot sluiten analisten als Marco van Basten, Ruud Gullit, Youri Mulder, Rafael van der Vaart en Khalid Boulahrouz regelmatig aan om over de actualiteit van het nationale en internationale voetbal te discussiëren. β†  Voor alle samenvattingen, interviews en talkshows van Ziggo Sport kun je kijken op <a target="_blank" href="https://on.ziggo.nl/video π—©π—’π—Ÿπ—š">Klik hier</a> π—­π—œπ—šπ—šπ—’ 𝗦𝗣𝗒π—₯𝗧 🧑 πŸ“Έ Instagram: <a target="_blank" href="https://on.ziggo.nl/zs_instagram">Klik hier</a> πŸ“² X: <a target="_blank" href="https://on.ziggo.nl/zs_twitter">Klik hier</a> πŸ§‘‍πŸ’» Facebook: <a target="_blank" href="https://on.ziggo.nl/zs_facebook">Klik hier</a> 🀳 TikTok: <a target="_blank" href="https://on.ziggo.nl/zs_tiktok">Klik hier</a> 🌐 Website: www.ziggosport.nl 🎧 Podcasts: <a target="_blank" href="https://on.ziggo.nl/rondo_podcast">Klik hier</a> π—©π—’π—Ÿπ—š π—­π—œπ—šπ—šπ—’ 𝗦𝗣𝗒π—₯𝗧 π—©π—’π—˜π—§π—•π—”π—Ÿ ⚽️ πŸ“Έ Instagram: <a target="_blank" href="https://on.ziggo.nl/zsv_instagram">Klik hier</a> πŸ“² X: <a target="_blank" href="https://on.ziggo.nl/zsv_twitter">Klik hier</a> πŸ§‘‍πŸ’» Facebook: <a target="_blank" href="https://on.ziggo.nl/zsv_facebook">Klik hier</a> 🀳 TikTok: <a target="_blank" href="https://on.ziggo.nl/zs_tiktok">Klik hier</a> 🌐 Website: www.ziggosport.nl 🎧 Podcasts: <a target="_blank" href="https://on.ziggo.nl/rondo_podcast">Klik hier</a> π—©π—’π—Ÿπ—š π—­π—œπ—šπ—šπ—’ 𝗦𝗣𝗒π—₯𝗧 π—₯π—”π—–π—œπ—‘π—š 🏁 πŸ“Έ Instagram: <a target="_blank" href="https://on.ziggo.nl/zsr_instagram">Klik hier</a> πŸ“² X: <a target="_blank" href="https://on.ziggo.nl/zsr_twitter">Klik hier</a> πŸ§‘‍πŸ’» Facebook: <a target="_blank" href="https://on.ziggo.nl/zsr_facebook">Klik hier</a> 🀳 TikTok: <a target="_blank" href="https://on.ziggo.nl/zs_tiktok">Klik hier</a> 🌐 Website: www.ziggosport.nl #ZiggoSport #Rondo #Talkshow





Hoelahoep
Hoelahoep: Vrolijk en stoer programma voor kinderen van 3 tot 5 jaar.

Hoela heeft een oud fototoestel gevonden en nu wil ze een mooie foto maken van Hoep. Maar wat jammer, het toestel werkt niet. Wat nu? De kinderen vertellen dat ze wel eens een portret geschilderd hebben. Dat zou een mooie oplossing zijn, maar Hoela heeft eigenlijk geen idee wat een portret is. Hoe maak je dat? En waar moet je dan allemaal op letten? Op glasplaten gaan kinderen portretten van elkaar schilderen en dat worden echte kunstwerken.



PSV
PSV: RECAP 🎞️ | First away game this season ⚑️

Bekijk hier de recap van de wedstrijd Heracles Almelo - PSV. β–ΊSUBSCRIBE NOW <a target="_blank" href="https://psv.media/2KXaA6m β–ΊTurn">Klik hier</a> on notifications (Hit the bell!) β–ΊFOLLOW US Twitter: <a target="_blank" href="http://twitter.com/psv">Klik hier</a> Facebook: <a target="_blank" href="http://facebook.com/psv Instagram:">Klik hier</a> <a target="_blank" href="http://instagram.com/psv">Klik hier</a> Snapchat: <a target="_blank" href="https://www.snapchat.com/add/psv TikTok:">Klik hier</a> <a target="_blank" href="https://www.tiktok.com/@psv">Klik hier</a>



Ziggo Sport
Marco van Basten: ‘Die gasten die de boel runnen bij Ajax zijn koekenbakkers’ πŸ—―οΈ | Rondo

Marco van Basten kan niet begrijpen waarom Brian Brobbey niet fit is en wat er nou bovenin gebeurt bij Ajax πŸ€” β†  Abonneer je nu op het YouTube kanaal van Ziggo Sport om alle uitzendingen terug te kijken <a target="_blank" href="http://on.ziggo.nl/Abonneer β† ">Klik hier</a> Live topsport kijk je bij Ziggo gratis op kanaal 14! Meer info? Kijk op <a target="_blank" href="https://on.ziggo.nl/info In">Klik hier</a> Rondo is het voetbal, voetbal en nog eens voetbal dat de klok slaat. Aan tafel bij Wytse van der Goot sluiten analisten als Marco van Basten, Ruud Gullit, Youri Mulder, Rafael van der Vaart en Khalid Boulahrouz regelmatig aan om over de actualiteit van het nationale en internationale voetbal te discussiëren. β†  Voor alle samenvattingen, interviews en talkshows van Ziggo Sport kun je kijken op <a target="_blank" href="https://on.ziggo.nl/video π—©π—’π—Ÿπ—š">Klik hier</a> π—­π—œπ—šπ—šπ—’ 𝗦𝗣𝗒π—₯𝗧 🧑 πŸ“Έ Instagram: <a target="_blank" href="https://on.ziggo.nl/zs_instagram">Klik hier</a> πŸ“² X: <a target="_blank" href="https://on.ziggo.nl/zs_twitter">Klik hier</a> πŸ§‘‍πŸ’» Facebook: <a target="_blank" href="https://on.ziggo.nl/zs_facebook">Klik hier</a> 🀳 TikTok: <a target="_blank" href="https://on.ziggo.nl/zs_tiktok">Klik hier</a> 🌐 Website: www.ziggosport.nl 🎧 Podcasts: <a target="_blank" href="https://on.ziggo.nl/rondo_podcast">Klik hier</a> π—©π—’π—Ÿπ—š π—­π—œπ—šπ—šπ—’ 𝗦𝗣𝗒π—₯𝗧 π—©π—’π—˜π—§π—•π—”π—Ÿ ⚽️ πŸ“Έ Instagram: <a target="_blank" href="https://on.ziggo.nl/zsv_instagram">Klik hier</a> πŸ“² X: <a target="_blank" href="https://on.ziggo.nl/zsv_twitter">Klik hier</a> πŸ§‘‍πŸ’» Facebook: <a target="_blank" href="https://on.ziggo.nl/zsv_facebook">Klik hier</a> 🀳 TikTok: <a target="_blank" href="https://on.ziggo.nl/zs_tiktok">Klik hier</a> 🌐 Website: www.ziggosport.nl 🎧 Podcasts: <a target="_blank" href="https://on.ziggo.nl/rondo_podcast">Klik hier</a> π—©π—’π—Ÿπ—š π—­π—œπ—šπ—šπ—’ 𝗦𝗣𝗒π—₯𝗧 π—₯π—”π—–π—œπ—‘π—š 🏁 πŸ“Έ Instagram: <a target="_blank" href="https://on.ziggo.nl/zsr_instagram">Klik hier</a> πŸ“² X: <a target="_blank" href="https://on.ziggo.nl/zsr_twitter">Klik hier</a> πŸ§‘‍πŸ’» Facebook: <a target="_blank" href="https://on.ziggo.nl/zsr_facebook">Klik hier</a> 🀳 TikTok: <a target="_blank" href="https://on.ziggo.nl/zs_tiktok">Klik hier</a> 🌐 Website: www.ziggosport.nl #ZiggoSport #Rondo #Talkshow



Roofkunst
Roofkunst: Het Luba-masker is in de tijd van Belgisch kolonialisme uit Congo geroofd. Erik Dijkstra

Het Luba-masker werd tijdens de periode van Belgisch kolonialisme op brute wijze geroofd uit het Congolese dorp Lulu. Het masker bevindt zich momenteel in België, iets waar de inwoners van Lulu zich maar al te bewust van zijn. In hun ogen zorgt de afwezigheid van het masker voor armoede, droogte en ziektes. Pas als het masker terug is, kan de voorspoed en groei terugkeren. Erik Dijkstra onderzoekt of het niet tijd is om het masker te laten terugkeren naar Congo.



PSV
HIGHLIGHTS | Eerste drie punten voor Jong PSV 🫑

Highlights of Jong FC Utrecht - Jong PSV. β–ΊSUBSCRIBE NOW <a target="_blank" href="https://psv.media/2KXaA6m β–ΊTurn">Klik hier</a> on notifications (Hit the bell!) β–ΊFOLLOW US Twitter: <a target="_blank" href="http://twitter.com/psv">Klik hier</a> Facebook: <a target="_blank" href="http://facebook.com/psv Instagram:">Klik hier</a> <a target="_blank" href="http://instagram.com/psv">Klik hier</a> Snapchat: <a target="_blank" href="https://www.snapchat.com/add/psv TikTok:">Klik hier</a> <a target="_blank" href="https://www.tiktok.com/@psv">Klik hier</a>



AFC Ajax
AFC Ajax: Highlights Jong Ajax - MVV | Keuken Kampioen Divisie

De samenvatting van het duel tussen Jong Ajax en MVV in de Keuken Kampioen Divisie. #JongAjax β–ΊSUBSCRIBE NOW <a target="_blank" href="http://ajax.ms/subscribe β–ΊFOLLOW">Klik hier</a> US Website: <a target="_blank" href="https://www.ajax.nl Twitter:">Klik hier</a> <a target="_blank" href="http://twitter.com/afcajax Facebook:">Klik hier</a> <a target="_blank" href="http://facebook.com/afcajax Instagram:">Klik hier</a> <a target="_blank" href="http://instagram.com/afcajax TikTok:">Klik hier</a> <a target="_blank" href="http://tiktok.com/@afcajax BeReal:">Klik hier</a> <a target="_blank" href="https://bere.al/afcajax Threads:">Klik hier</a> <a target="_blank" href="https://www.threads.net/@afcajax">Klik hier</a>





Tussen kunst en kitsch
Tussen Kunst en Kitsch: Afl. 12

Een ring met veel diamanten is voor Martijn Akkerman de aanleiding om meer te vertellen over deze schitterende edelsteen. Vanuit DIVA in Antwerpen en bij de diamantslijperij Asscher in Amsterdam.



DE BELLiNGA'S
DE BELLiNGA'S: LUAN MAG GRATiS SHOPPEN VAN ONS, KiEST HiJ GAATJES EN EEN ROLEX? 😱 | Bellinga Vlog #3

Bevat Barterdeal met Landal #ad Veel #BellingaFilm Kijk, Zing & Dans Plezier in NL & BE Bioscopen: DeBellinga's Pretpark Op Stelten Bioscoop Film Trailer : <a target="_blank" href="https://www.youtube.com/watch?v=ahEy-APcOn4&list=PL8F-O8OfidRcKIDIdSANKwHstcBJYBABw&index=17 "">Klik hier</a> HOLiDAY " β˜€οΈ - De Bellinga’s [OFFiCiAL MUSiC ViDEO] <a target="_blank" href="https://www.youtube.com/watch?v=en-OupibAsw&list=PL8F-O8OfidRcKIDIdSANKwHstcBJYBABw&index=22 VIVA">Klik hier</a> (Olé Olé Olé)’ β˜€οΈ - De Bellinga’s [OFFiCiAL MUSiC ViDEO] <a target="_blank" href="https://www.youtube.com/watch?v=o87jzv-2jM4&list=PL8F-O8OfidReGlnToif18oGjKn-RVq57-&index=201">Klik hier</a> “WELKOM BiJ DE SHOW” πŸ’ƒ - Lucilla Bellinga [ OFFiCiAL MUSiC ViDEO] <a target="_blank" href="https://www.youtube.com/watch?v=jnqRRA5qfk8&list=PLRmV9fq8_3w6mXVBVQdTPwLZXmS9sCqUM&index=20">Klik hier</a> BEETJE GEK... πŸ€ͺ - Luan Bellinga [OFFiCiAL MUSiC ViDEO] <a target="_blank" href="https://www.youtube.com/watch?v=vRLWRv4FJuI&list=PLuTRZZSx7-QBFp2c6rl3MvikbS6oYrbHg&index=1 ABONNEER">Klik hier</a> GRATIS: β–Ί <a target="_blank" href="http://FamilieVloggers.nl">Klik hier</a> or <a target="_blank" href="http://FamilyVloggers.com DE">Klik hier</a> BELLiNGA'S SHORTS <a target="_blank" href="https://www.youtube.com/channel/UCdGZMmaaeuXiTujE6ZZLzPw Luan">Klik hier</a> Bellinga: <a target="_blank" href="http://www.youtube.com/LuanBellinga Lucilla">Klik hier</a> Bellinga: <a target="_blank" href="http://www.youtube.com/LucillaBellinga Luxy">Klik hier</a> Bellinga: <a target="_blank" href="http://youtube.com/LuxyBellinga Lucius">Klik hier</a> Bellinga: <a target="_blank" href="https://www.youtube.com/channel/UCrWdeJD9-k4MRZ8_oKXX6cQ https://www.instagram.com/fara_bellinga https://www.instagram.com/daniel_bellinga https://www.instagram.com/de_bellingas_kids_official/ https://www.instagram.com/luanbellinga_12 https://www.instagram.com/lucillabellinga_15 https://www.instagram.com/luxybellinga_18 https://www.instagram.com/luciusbellinga KERST">Klik hier</a> VOOR iEDEREEN πŸŽ„πŸŒŸ - De Bellinga’s [OFFiCiAL MUSiC ViDEO] <a target="_blank" href="https://www.youtube.com/watch?v=UWEF_ZW5gIo&list=PL8F-O8OfidReGlnToif18oGjKn-RVq57-&index=32">Klik hier</a> “EEN DAGJE RUILEN ” - Lucilla Bellinga met Testpiet <a target="_blank" href="https://www.youtube.com/watch?v=dwUw9unvDLM&list=PLRmV9fq8_3w6mXVBVQdTPwLZXmS9sCqUM&index=16 100K">Klik hier</a> & 200K FiLM BEHAALD 🀩 |“VAKANTiE OP STELTEN” <a target="_blank" href="https://www.youtube.com/watch?v=77Ml88_qodg&list=PL8F-O8OfidRc4W5CrHYvYU3eeEx5ftMTR&index=30">Klik hier</a> " 1000 ZONNESTRALEN " <a target="_blank" href="https://www.youtube.com/watch?v=qXMq3NKmjCs&list=PL8F-O8OfidRc4W5CrHYvYU3eeEx5ftMTR&index=29">Klik hier</a> " ZOMERVAKANTIE " De Bellinga's <a target="_blank" href="https://www.youtube.com/watch?v=7jXlaqTSIig&list=PL8F-O8OfidRc4W5CrHYvYU3eeEx5ftMTR&index=24">Klik hier</a> “IJSJES" - Lucilla Bellinga <a target="_blank" href="https://www.youtube.com/watch?v=iUojneKmWKw&list=PLRmV9fq8_3w6mXVBVQdTPwLZXmS9sCqUM&index=15">Klik hier</a> “ZWAARTEKRACHT” - Luan Bellinga <a target="_blank" href="https://www.youtube.com/watch?v=9p2jLLdYHKQ&list=PLuTRZZSx7-QARFODhSX3AaE_xUR8Xck1u&index=1 "">Klik hier</a> De Bellinga's " Vakantie Op Stelten". #BELLINGAFILM <a target="_blank" href="https://www.youtube.com/watch?v=OvdcGydXiDQ&list=PL8F-O8OfidRc4W5CrHYvYU3eeEx5ftMTR&index=15 Huis">Klik hier</a> Op Stelten Film: <a target="_blank" href="https://www.youtube.com/watch?v=RU4dfGL9K_0 "HUiS">Klik hier</a> OP STELTEN" De Bellinga's <a target="_blank" href="https://www.youtube.com/watch?v=u-lXEHtbevg&list=PL8F-O8OfidRfcJfRJD5OfZ4xyAeVQf1nj&index=5">Klik hier</a> “FIËSTA” - De Bellinga’s <a target="_blank" href="https://www.youtube.com/watch?v=HBB_1PJwB2c&list=PL8F-O8OfidRfcJfRJD5OfZ4xyAeVQf1nj&index=2">Klik hier</a> “DANSEN” - Luan Bellinga <a target="_blank" href="https://www.youtube.com/watch?v=dX2W1IY1OsY&list=PLuTRZZSx7-QBFp2c6rl3MvikbS6oYrbHg&index=10 “MODESHOW”">Klik hier</a> - Lucilla Bellinga <a target="_blank" href="https://www.youtube.com/watch?v=q79YkMYUmWc&list=PLRmV9fq8_3w6mXVBVQdTPwLZXmS9sCqUM&index=9">Klik hier</a> KERSTMiS ( als we samen zijn) - De Bellinga’s <a target="_blank" href="https://www.youtube.com/watch?v=1RjizzvHjr0&list=PL8F-O8OfidReKKBqzob-9jJGoXS83qq6W&index=26">Klik hier</a> MiJN ALLERBESTE VRiEND - Lucilla Bellinga & KADO <a target="_blank" href="https://www.youtube.com/watch?v=6-hlkG4sgKQ&list=PLRmV9fq8_3w6mXVBVQdTPwLZXmS9sCqUM&index=8">Klik hier</a> HET VERGETEN PIETJE - Luan Bellinga, Coole Piet & Danspiet <a target="_blank" href="https://www.youtube.com/watch?v=iAw1LyuzEu8&list=PLuTRZZSx7-QCLtMVJkl6iDeJ7Oz586X5s&index=11 "HERRiE"">Klik hier</a> - Luan Bellinga <a target="_blank" href="https://www.youtube.com/watch?v=YVsVQINBVRI&list=PLuTRZZSx7-QBFp2c6rl3MvikbS6oYrbHg&index=9">Klik hier</a> SAMEN DE WERELD AAN <a target="_blank" href="https://www.youtube.com/watch?v=XcRrK3zmLFk&list=PLRmV9fq8_3w6mXVBVQdTPwLZXmS9sCqUM&index=4">Klik hier</a> iK KAN NiET WACHTEN -Lucilla Bellinga <a target="_blank" href="https://www.youtube.com/watch?v=nEpNInueDbc&list=PLRmV9fq8_3w7CPjNFOtt8JGgICpw8_Co4&index=10">Klik hier</a> PANIEK OP HET KASTEEL Luan Belllinga <a target="_blank" href="https://www.youtube.com/watch?v=vQPSDzlYO9o BEKIJK">Klik hier</a> HiER "LUCKY LUAN” (de serie) <a target="_blank" href="https://www.youtube.com/playlist?list=PLuTRZZSx7-QBM6piYOIGdVj7amABRkxXF">Klik hier</a> COWBOY (Vet Geweldig) - Luan Bellinga <a target="_blank" href="https://www.youtube.com/watch?v=3ebrY1ydz7s&list=PLuTRZZSx7-QBFp2c6rl3MvikbS6oYrbHg&index=6 KADOOTJES">Klik hier</a> VAN SiNT - <a target="_blank" href="https://www.youtube.com/watch?v=jhru3J-aNoA&list=PLuTRZZSx7-QBCXMRmNYO2zDGW1dKp5dlQ&index=6 DUiMPJE">Klik hier</a> OMHOOG <a target="_blank" href="https://www.youtube.com/watch?v=7YUwIcMyjyI&list=PLuTRZZSx7-QBCXMRmNYO2zDGW1dKp5dlQ&index=4 1e">Klik hier</a> vlog: <a target="_blank" href="https://www.youtube.com/watch?v=NYmqAznvnKQ De">Klik hier</a> Bellinga's Rolderdiep 18 8032 TM Zwolle Nederland Fara& Daniel maken al 10j lang dagelijks vlogs. Het word dus niet "special gemaakt voor kids", maar voor ons zelf, herinneringen te kunnen opslaan voor ons & kids voor later En is niet bewust voor boven de 18 jaar en ouder gemaakt.Al onze videos voldoen volledig aan de Youtube Family and Childproof guidelines.



NOS Jeugdjournaal met Gebarentaal
NOS Jeugdjournaal met gebarentaal: Afl. 232

Het laatste nieuws uit binnen- en buitenland en het weer, speciaal voor de jonge kijkers, met gebarentaal.





NOS Journaal met gebarentaal 20.00
NOS Journaal met gebarentaal 20.00: Afl. 166

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting.



De nachtzoen
De Nachtzoen: Afl. 90

Ziekenhuispastor Kelly Keasberry maakte zelf een ingrijpende gebeurtenis in een ziekenhuisbed mee. Nadat de storm was gaan liggen, zou ze achterblijven met een kraakheldere koers die haar leven ook vandaag nog richting geeft.