True
Amusement.TV - TV kijken via internet, de beste Amusement tv-programma's bij elkaar! Nederland.FM   Nederland.TV   Podcast.NL   Contact   Privacy & Cookies  

17-07-2024
De nachtzoen
De Nachtzoen: Afl. 62

De donkere emoties en zonden fascineren filosoof Rob Compaijen mateloos. Hij is bijzonder geboeid door de hoofdzonde afgunst. De interesse pakt hij aan als uitnodiging om te krochten van zijn eigen ziel bloot te leggen.



De echo van MH17
De echo van MH17: Na de ramp proberen nabestaanden hun leven weer op te pakken, maar er is blijvende

Meteen na de crash wordt een onderzoek gestart naar de oorzaak van de ramp. Wie is verantwoordelijk voor dood van 298 onschuldige slachtoffers? Ondertussen proberen nabestaanden hun leven weer op te pakken, maar er is blijvende schade. Het verlies van hun geliefden heeft relaties op scherp gezet, banen gekost en in veel gevallen geleid tot gezondheidsklachten. De desinformatiecampagne vanuit Rusland is bijzonder pijnlijk en in de media worden nabestaanden voortdurend met MH17 geconfronteerd. Na vijf jaar is er genoeg bewijsmateriaal om vier verdachten te vervolgen, maar wat kan het recht goedmaken aan zoveel verdriet?



NOS De Avondetappe
NOS De Avondetappe: Afl. 19

Live talkshow vanaf een locatie langs het parcours van de Tour de France. Aan tafel praten analisten en andere gasten na over de etappe en andere gebeurtenissen in de koers. Ook zijn er vaste rubrieken.





De Uitsmijters
De Uitsmijters: Afl. 1

De uitsmijters in Groningen, Twente en Rotterdam hebben hun handen vol aan de uitgaande jeugd. In Rotterdam worden er drie jongens uitgezet. Één daarvan verzet zich en wordt door Rob 'dubbelgevouwen' afgevoerd en ook de politie wordt voor hem ingeschakeld. Uitsmijter Frank krijgt in Twente te maken met minderjarige dames die drank mee naar binnen willen smokkelen. Drie jongens worden apart genomen. Ze worden verdacht van het gebruiken van drugs. En in een tas wordt 1000 euro cash aangetroffen. Een ernstig bebloede jongeman is in Groningen aanleiding voor een klopjacht op de daders, ook ontfermt uitsmijter Myron zich over een dronken jongeman.



De Oranjezomer
De Oranjezomer

Bekijk aflevering 3 van De Oranjezomer uit seizoen 4 hier op KIJK. Deze aflevering is uitgezonden op 17 juli, 21:33 uur bij SBS6. De Oranjezomer is een Amusement programma



Het gevoel van de vierdaagse
Het gevoel van de Vierdaagse: Afl. 2

Traditiegetrouw een verslag van de Vierdaagse in Nijmegen: het grootste wandelevenement ter wereld. Dit jaar met een nieuw gezicht: Herman van der Zandt. Samen met Sosha Duysker dompelt hij zich onder in de sfeer van de Vierdaagse. Met bijzondere verhalen van wandelaars, mooie plekken langs de route, de tomeloze inzet van honderden vrijwilligers en de uitbundige feestvierders langs de route.



Nieuwsuur
Nieuwsuur brengt onafhankelijk, onpartijdig en ongebonden achtergronden bij het nieuws.

Houthi's in de Rode Zee. Opnieuw is een olietanker beschadigd geraakt na een aanval van Jemenitische Houthi's in de Rode Zee.* The Man With 1000 Kids. De Netflix-documentaire The Man With 1000 Kids, over de Nederlandse spermadonor Jonathan, maakt veel los. Stichting Donorkind krijgt dagelijks twee of drie meldingen van ouders die denken dat hun kind ook afkomstig is van een 'massadonor'. Te gast is Ties van der Meer, voorzitter van Stichting Donorkind. * De doorbraak van Jenny Erpenbeck. Ineens is ze een literaire ster: Jenny Erpenbeck. In mei won ze als eerste Duitstalige schrijver de International Booker Prize voor haar roman Kairos.



Wat houdt ons tegen?
Wat houdt ons tegen?: Afl. 6

Nederland warmt op: zelfs twee keer zo snel als gemiddeld in de rest van de wereld. Om de hitte te lijf te gaan, schaffen we steeds meer aircoconditioners aan. Maar juist die airco's dragen ook weer bij aan klimaatverandering. Kunnen we door onze huizen aan te passen en anders te bouwen de opmars van de airco een halt toeroepen? Wat houdt ons tegen om koel te bouwen?





Planet Earth
Planet Earth: Afl. 14

De wereld van de mens, van onze steden tot en met onze velden, heeft zich naar alle hoeken van de aarde uitgebreid. De dieren moeten zich aanpassen aan een sterk veranderd landschap en moeten het direct tegen ons opnemen. Sommige dieren bieden deze uitdaging het hoofd en doen het fantastisch. Op Bali hebben Java-apen geleerd om kostbare spullen van toeristen te stelen, en die vervolgens bij het tempelpersoneel te ruilen voor hun lievelingsvoedsel. De oudere mannetjes geven je telefoon pas terug als ze krijgen waar ze op uit zijn.



PSV
PSV: INSIDE | Training camp day โœŒ๏ธ

INSIDE footage of our second training day in Klosterpforte. โ–บSUBSCRIBE NOW <a target="_blank" href="https://psv.media/2KXaA6m โ–บTurn">Klik hier</a> on notifications (Hit the bell!) โ–บFOLLOW US Twitter: <a target="_blank" href="http://twitter.com/psv">Klik hier</a> Facebook: <a target="_blank" href="http://facebook.com/psv Instagram:">Klik hier</a> <a target="_blank" href="http://instagram.com/psv">Klik hier</a> Snapchat: <a target="_blank" href="https://www.snapchat.com/add/psv TikTok:">Klik hier</a> <a target="_blank" href="https://www.tiktok.com/@psv">Klik hier</a>



Over Leven
Over Leven: Afl. 6

Wat begint met een vlekje, eindigt met een doodsbericht. Claudia van Deudekom staat nog midden in het leven wanneer ze de diagnose uitgezaaide huidkanker krijgt. Hoe leef je als je denkt dat het einde nabij is? En wat doet het met je als de aangekondigde dood uitblijft? Want in plaats van nog maar een paar jaar te kunnen leven, is Claudia tegen alle verwachtingen in nu al enkele jaren tumorvrij.



AFC Ajax
AFC Ajax: We gave Chuba Akpom a camera during the Ajax training! ๐Ÿคฏ

We gave Chuba Akpom a bodycam during Ajax's training camp. Watch the video and feel like a real Ajax player! Don't forget to follow Chuba on his own YouTube channel: @cakpom_ โ–บSUBSCRIBE NOW <a target="_blank" href="http://ajax.ms/subscribe โ–บFOLLOW">Klik hier</a> US Website: <a target="_blank" href="https://www.ajax.nl Twitter:">Klik hier</a> <a target="_blank" href="http://twitter.com/afcajax Facebook:">Klik hier</a> <a target="_blank" href="http://facebook.com/afcajax Instagram:">Klik hier</a> <a target="_blank" href="http://instagram.com/afcajax TikTok:">Klik hier</a> <a target="_blank" href="http://tiktok.com/@afcajax BeReal:">Klik hier</a> <a target="_blank" href="https://bere.al/afcajax Threads:">Klik hier</a> <a target="_blank" href="https://www.threads.net/@afcajax">Klik hier</a>



NOS Journaal 20.00 uur
NOS Journaal 20.00 uur: Afl. 142

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting. En op NPO 1 extra met gebarentaal.



De Luizenmoeder
De luizenmoeder: Het is 1 april op basisschool De Klimop. Directeur Anton heeft zoals elk jaar weer

Het is 1 april op basisschool De Klimop. Directeur Anton heeft zoals elk jaar weer een heel scala aan grappen voorbereid. De kinderen in de klas van juf Ank worden onderverdeeld in zonnen, manen, sterren en raketten. Vader Karel kan het niet verkroppen dat zijn dochter een maan is en komt verhaal halen bij juf Ank.



Ik Mis Je
Ik mis je: Afl. 54

Tien jaar geleden werd ons land ondergedompeld in diepe rouw door de ramp met de vlucht MH17 van Malaysia Airlines. Jeannet Avnon en Marina de Moor vertellen over het verlies van hun dierbaren, dat na tien jaar nog elke dag voelbaar is.





Heracles Almelo
Heracles Almelo: Jordy Bruijn: "Vol goede moed strijden voor een basisplaats" | #Billerbeck2024

Abonneer op ons YouTube-kanaal via <a target="_blank" href="http://bit.ly/2AMvIuk">Klik hier</a> Volg Heracles Almelo ook op: <a target="_blank" href="https://www.heracles.nl">Klik hier</a> <a target="_blank" href="https://www.instagram.com/heraclesalmelo https://www.twitter.com/heraclesalmelo https://www.facebook.com/HeraclesAlmelo">Klik hier</a> <a target="_blank" href="https://www.TikTok.com/@heraclesalmelo">Klik hier</a> ๐Ÿ“ฒ En de Heracles Almelo App





NOS Jeugdjournaal
NOS Jeugdjournaal: Afl. 199

Het laatste nieuws uit binnen- en buitenland en het weer, speciaal voor de jonge kijker. En op NPO Politiek en Nieuws met gebarentaal.



Het klokhuis
Het Klokhuis: Hoe win je de Formule 2? Alle raceauto's zijn preciés hetzelfde.

Hoe win je de Formule 2? Alle raceauto's zijn preciés hetzelfde. Om eerste te worden heb je een heel team van experts nodig. Tijdens de pitstop van de wedstrijd zorgen monteurs bijvoorbeeld dat de wielen supersnel verwisseld worden. Wij gaan een stukje racen met coureur Nyck de Vries en oefenen in een levensechte simulator hoe je bochten moeten nemen. Eva doet ook een poging.



Noord-Zuid-Oost-West
Noord-Zuid-Oost-West: De etalage voor het beste van de regionale omroepen met de mooiste documentair

In de laatste aflevering van Van Bunker naar Buitenhuis kan buurman Dirk Hilbers niet ontbreken. Ooit dacht deze schrijver van natuurboeken dat de Veluwe saai was, tot hij er een boek over schreef. En nu woont hij er zelfs. De hoofdrolspelers van deze serie proosten op de mooie afloop van het project Buitenplaats Koningsweg. En In het cultuurmagazine Route C deze keer: musici die de kaders van klassieke muziek flink oprekken.



NOS Journaal Regio
NOS Journaal Regio: Afl. 142

Regionaal nieuws met landelijke uitstraling, gemaakt door de NOS en de regionale omroepen.



EenVandaag
EenVandaag: Afl. 170

Boeren kunnen hun mest niet kwijt en zitten nu met hoge kosten voor de afvoer * Zeilster Annette Duetz doet net zoals haar moeder ooit deed mee aan de Olympische Spelen * Waarom is de AR-15, het semi-automatische vuurwapen waar Trump mee is beschoten, zo geliefd in Amerika? * De wolf duikt steeds vaker op in Nederland en zorgt voor meer incidenten



RoddelPraat
RoddelPraat: Don de Jong zwaar aan de drugs & Jan Roos valt bij Roxy Dekker dronken van trap

Don de Jong is terug op YouTube en het lijkt niet goed met hem te gaan. Jan Roos was dit weekend bij de Amsterdamse Zomer. Roxy Dekker moest daar zingen, daarna viel hij van de trap. Zorg dat RoddelPraat kan blijven bestaan en krijg iedere week een exclusieve, fantastische extra uitzending in je mail: <a target="_blank" href="https://roddelpraat.backme.org Check">Klik hier</a> onze nieuwe webshop: <a target="_blank" href="https://roddelpraat.shop Tot">Klik hier</a> volgende week! #roddelpraat #janroos #dennisschouten



Cafe Weltschmerz
Cafe Weltschmerz: Wybren van Haga - Strategisch Stemmen: De gevolgen en waar we nu staan

In dit boeiende interview spreekt Mark Bos met Wybren van Haga, voormalig kamerlid, ondernemer en buitenparlementair fractielid. Ze verkennen Wybren's politieke loopbaan en huidige ondernemingsactiviteiten. Daarnaast bespreken ze de impact van onze nieuwe minister-president Dick Sloof, het kabinet, en de veranderingen in bestaande en nieuwe wetten. Mis dit inspirerende gesprek niet en ontdek de inzichten van Wybren van Haga! --- Deze video is geproduceerd door Café Weltschmerz. Café Weltschmerz gelooft in de kracht van het gesprek en zendt interviews uit over actuele maatschappelijke thema's. Wij bieden een hoogwaardig alternatief voor de mainstream media. Café Weltschmerz is onafhankelijk en niet verbonden aan politieke, religieuze of commerciële partijen. Waardeer je onze video's? Help ons in de strijd naar een eerlijker Nederland, vrij van censuur en Steun Café Weltschmerz en word Stamgast! <a target="_blank" href="https://www.cafeweltschmerz.nl/maandelijks-doneren/ Wil">Klik hier</a> je onze nieuwsbrief ontvangen in je mailbox? <a target="_blank" href="https://www.cafeweltschmerz.nl/videos/ Wil">Klik hier</a> je op de hoogte worden gebracht van onze nieuwe video's? Klik hierboven dan op Abonneren!



FORMULA 1
FORMULA 1: A Daniel Ricciardo Masterclass In Hungary โš”๏ธ

Relive this epic three-way battle between Fernando Alonso, Lewis Hamilton and Daniel Ricciardo at the 2014 Hungarian Grand Prix. For more F1® videos, visit <a target="_blank" href="https://www.Formula1.com Follow">Klik hier</a> F1®: <a target="_blank" href="https://www.instagram.com/F1 https://www.facebook.com/Formula1/ https://www.twitter.com/F1 https://www.twitch.tv/formula1 https://www.tiktok.com/@f1 #F1">Klik hier</a> #HungarianGP



MeisjeDjamila
MeisjeDjamila: ONTSNAPPEN UIT JOY'S ENGE GEVANGENIS - BINNESTEBUITEN 2

Wat is er met Joy gebeurd? Ze heeft me gevangen genomen maar dat laten we niet zo maar toe, toch? Ik probeer zo snel mogelijk te ontsnappen! ๐˜ฝ๐™€๐™Ž๐™๐™€๐™‡ ๐™ข๐™ž๐™Ÿ๐™ฃ ๐™—๐™ค๐™š๐™  ๐™ˆ๐™„๐™‡๐˜ผ ๐™š๐™ฃ ๐™™๐™š ๐™ˆ๐˜ผ๐™‚๐™„๐™Ž๐˜พ๐™ƒ๐™€ ๐˜ฟ๐™๐™Š๐™ˆ๐™€๐™‰๐™‘๐˜ผ๐™‰๐™‚๐™€๐™ โžญ <a target="_blank" href="https://partner.bol.com/click/click?p=2&t=url&s=1358498&f=TXL&url=https%3A%2F%2Fwww.bol.com%2Fnl%2Fnl%2Fp%2Fmila-en-de-magische-dromenvanger%2F9300000168513624%2F&name=Mila%20en%20de%20magische%20dromenvanger%20(limited%20glow ↑">Klik hier</a> ↑ ↑ ↑ ↑ ↑ ↑ ↑ ๐™ค๐™ซ๐™š๐™ง ๐™๐™š๐™ฉ ๐™—๐™ค๐™š๐™  » Mila is jarig en krijgt een dromenvanger van haar tante! Wat blijkt? Dat deze magisch is en Mila op grote avonturen stuurt in haar dromen » Het boek is NU beschikbaar, waaronder een gelimiteerde Glow In The Dark editie, met leuke elementen op de kaft die gloeien in het donker! Op = op dus bestel het snel! โ‹† Insta: @MeisjeDjamila โ‹† TikTok: DjamilaLy * <a target="_blank" href="http://www.djamilaonline.nl โžญ">Klik hier</a> Iedere ๐™‘๐™๐™„๐™…๐˜ฟ๐˜ผ๐™‚, ๐™’๐™Š๐™€๐™‰๐™Ž๐˜ฟ๐˜ผ๐™‚ en ๐™•๐™Š๐™‰๐˜ฟ๐˜ผ๐™‚ een nieuwe video op mijn kanaal ๐™™๐™ž๐™จ๐™˜๐™ก๐™–๐™ž๐™ข๐™š๐™ง Deze video bevat geen betaalde samenwerking of gekregen producten. Alle meningen zijn mijn persoonlijke uitingen en niet beïnvloed door andere partijen. Deze vermelding is onderdeel van de Social Code: YouTube. Check <a target="_blank" href="https://desocialcode.nl">Klik hier</a> voor meer info.





Hart van Nederland
Hart van Nederland - Vroege Editie

We staan stil bij de herdenking van de ramp met de MH17. Bij het monument in Vijfhuizen wonen 1300 nabestaanden de herdenking bij, in aanwezigheid van de koning en de koningin, premier Schoof en oud-premier Rutte.



Het verborgen eiland
Het Verborgen Eiland: Afl. 18

Familieberaad: hoe komen ze nu van het eiland af zonder boot? Eerst bouwen ze een nieuwe hut. Tijdens het zoeken naar eten, ontmoeten Maarten en Jip schipper Arend. Schipper Arend biedt aan om de hele familie naar het vasteland te brengen. Iedereen is dolblij, behalve Bauke, die weigert mee te gaan met schipper Arend.



Gio
Gio: WIJ ERVAREN EEN BEVALLING! WEEËN SIMULATOR!๐Ÿ‘ถ๐Ÿผ๐Ÿคฃ

♦ Bedankt voor het kijken naar deze video! Bekijk hier mijn TRUIEN EN NOG MEER VETTE DINGEN: <a target="_blank" href="http://www.gioxl.nl -">Klik hier</a> Abonneer voor meer plezier: <a target="_blank" href="http://bit.ly/AbonneerGXL Dit">Klik hier</a> zelf doen: <a target="_blank" href="https://www.emshealthstudio.nl/weeën-simulatie ♦">Klik hier</a> Mij dagelijks volgen? Neem een kijkje hier: - Instagram: <a target="_blank" href="https://www.instagram.com/gio/ ♦">Klik hier</a> Fanmail opsturen? Straat: Plantageweg 17b (Pico Bello) Plaats: Alblasserdam Postcode: 2951GN Ik ben Giovanni en ik probeer het publiek op YouTube te entertainen met video's! Al mijn video's zijn in 1080p, dat betekent dus HD! Ik upload video's als verhalen over levensgebeurtenissen, vlogs en allerlei challenges en random dingen. Reizen en vloggen vind ik het leukste om te doen. Ik upload ook veel video's met mijn familie, want dat wordt altijd goed ontvangen. Elke dag om 17:30 kan jij een video verwachten.



FORMULA 1
FORMULA 1: Emilia Clarke LOVED Her Silverstone Hot Lap ๐Ÿ˜€

Game of Thrones actress Emilia Clarke loved EVERY second of her hot lap at Silverstone with Sam Bird. For more F1® videos, visit <a target="_blank" href="https://www.Formula1.com Follow">Klik hier</a> F1®: <a target="_blank" href="https://www.instagram.com/F1 https://www.facebook.com/Formula1/ https://www.twitter.com/F1 https://www.twitch.tv/formula1 https://www.tiktok.com/@f1 #F1">Klik hier</a> #BritishGP





FORMULA 1
FORMULA 1: INSIDE STORY: How Lewis Hamilton Won His First Race Since 2021 | Lenovo

An all-Mercedes front row, rain on the horizon, and FIVE cars in the hunt for victory. Silverstone 2024 was an instant classic, join us as we peel back the layers of how Lewis Hamilton scored an emotional ninth win on home soil! For more F1® videos, visit <a target="_blank" href="https://www.Formula1.com Follow">Klik hier</a> F1®: <a target="_blank" href="https://www.instagram.com/F1 https://www.facebook.com/Formula1/ https://www.twitter.com/F1 https://www.twitch.tv/formula1 https://www.tiktok.com/@f1 #F1">Klik hier</a> #BritishGP



NOS Journaal
NOS Journaal: Afl. 184

Met het laatste nieuws en de weersverwachting.



FORMULA 1
FORMULA 1: LIVE: Hungarian Grand Prix Post-Race Show

Watch the Post-Race Show for the 2024 Hungarian Grand Prix. For more F1® videos, visit <a target="_blank" href="http://www.Formula1.com">Klik hier</a> Follow F1®: <a target="_blank" href="http://www.instagram.com/F1">Klik hier</a> <a target="_blank" href="https://www.facebook.com/Formula1">Klik hier</a> <a target="_blank" href="http://www.twitter.com/F1">Klik hier</a> <a target="_blank" href="https://www.twitch.tv/formula1">Klik hier</a> <a target="_blank" href="https://www.tiktok.com/@f1">Klik hier</a> #F1 #HungarianGP



vThorben
vThorben: Het Begin Van BLOEMPARK! (Bloemburg Survival)

Bedankt voor het kijken naar Het Begin Van BLOEMPARK! (Bloemburg Survival) In deze video speel ik samen met @JessyKnijn & @PattoYT Ik ben Thorben, beter bekend als "vThorben" en ik upload dagelijks een gaming video om 16:30 uur. Abonneer en zet het belletje aan om niets te missen! Gebruik mijn Support a Creator Code! Fortnite: vThorben (ad) Business: vthorben@4alllevels.com Social Media: Instagram: <a target="_blank" href="https://instagram.com/vthorben Twitter:">Klik hier</a> <a target="_blank" href="https://twitter.com/vThorben">Klik hier</a>



EnzoKnol
EnzoKnol: DIT IS MIJN VERJAARDAGS CADEAU VAN MYRON! #3948 & #3949

Knolpower kledinglijn โžœ <a target="_blank" href="http://bit.ly/Knolpowerkleding Vorige">Klik hier</a> video: <a target="_blank" href="https://youtu.be/oRxhFfvsQc0 Abonneer">Klik hier</a> op dit kanaal: <a target="_blank" href="http://bit.ly/AbonneerEnzoKnol Ik">Klik hier</a> speel ook games! Die kan je hier vinden โžœ <a target="_blank" href="http://bit.ly/EnzoKnolYoutube โ–ฌ Mijn">Klik hier</a> naam is Enzo Knol en ik upload elke dag om 4 uur een vlog! Abonneer je op mijn kanaal zodat je alles kan bekijken wat ik mee maak: <a target="_blank" href="http://bit.ly/AbonneerEnzoKnol โ–ฌ Volg">Klik hier</a> me op: Instagram: <a target="_blank" href="http://bit.ly/InstagramEnzoKnol โ–ฌ โ‡ฉ">Klik hier</a> Alle afspeellijsten โ‡ฉ โ†ช EnzoKnol Vlogs 2601 t/m 2800: <a target="_blank" href="http://bit.ly/2601--2800 โ†ช">Klik hier</a> EnzoKnol Vlogs 2401 t/m 2600: <a target="_blank" href="http://bit.ly/2401-2600 โ†ช">Klik hier</a> EnzoKnol Vlogs 2201 t/m 2400: <a target="_blank" href="http://bit.ly/2201-2400 โ†ช">Klik hier</a> EnzoKnol Vlogs 2001 t/m 2200: <a target="_blank" href="http://bit.ly/2001-2200 โ†ช">Klik hier</a> EnzoKnol Vlogs 1801 t/m 2000: <a target="_blank" href="http://bit.ly/1801-2000 โ†ช">Klik hier</a> EnzoKnol Vlogs 1601 t/m 1800: <a target="_blank" href="http://bit.ly/vlog1601-1800 โ†ช">Klik hier</a> EnzoKnol Vlogs 1401 t/m 1600: <a target="_blank" href="http://bit.ly/vlog1401-1600 โ†ช">Klik hier</a> EnzoKnol Vlogs 1201 t/m 1400: <a target="_blank" href="http://bit.ly/Vlog1201--1400 โ†ช">Klik hier</a> EnzoKnol Vlogs 1001 t/m 1200: <a target="_blank" href="http://bit.ly/Vlog1001-1200 โ†ช">Klik hier</a> EnzoKnol Vlogs 801 t/m 1000: <a target="_blank" href="http://bit.ly/Vlog801-1000 โ†ช">Klik hier</a> EnzoKnol Vlogs 601 t/m 800: <a target="_blank" href="http://bit.ly/Vlogs601-800 โ†ช">Klik hier</a> EnzoKnol Vlogs 401 t/m 600: <a target="_blank" href="http://bit.ly/Vlogs401-600 โ†ช">Klik hier</a> EnzoKnol Vlogs 201 t/m 400: <a target="_blank" href="http://bit.ly/Vlog201-400 โ†ช">Klik hier</a> EnzoKnol Vlogs 1 t/m 200: <a target="_blank" href="http://bit.ly/Vlogs1-200 โ†ช">Klik hier</a> Minecraft Seizoen 3: <a target="_blank" href="http://bit.ly/Seizoen-3 โ†ช">Klik hier</a> Minecraft Seizoen 2: <a target="_blank" href="http://bit.ly/Seizoen2 โ†ช">Klik hier</a> Minecraft Seizoen 1: <a target="_blank" href="http://bit.ly/Seizoen-1 โ†ช">Klik hier</a> Minecraft mini games: <a target="_blank" href="http://bit.ly/Minecraftminigames โ†ช">Klik hier</a> EnzoKnol Meetings: <a target="_blank" href="http://bit.ly/EnzoKnolTour #knolpower Dikke">Klik hier</a> vette peace โœŒ





NOS Tour de France
NOS Tour de France: Afl. 20

Liveverslag van de 17e etappe. Een rit over 178 km van Saint-Paul-Trois-Châteaux naar Superdévoluy.





Herdenking MH17
Herdenking MH17: Afl. 1

Rechtstreeks verslag van de herdenking bij het Nationaal Monument MH17 in Vijfhuizen. Tijdens de herdenking zijn er toespraken, muziek en worden de namen van de slachtoffers voorgelezen.



FORMULA 1
FORMULA 1: Paul Monaghan: Red Bull's Race For More Records | F1 Beyond The Grid Podcast

Paul Monaghan, Red Bull Racing’s Chief Engineer, has been with the team from the very beginning of their Formula 1 venture in 2005. He’s experienced the highs and lows of the team’s evolution from racing rookies into serial winners. How does the team’s first era of dominance with Sebastian Vettel compare to their current success with Max Verstappen? What’s the secret to the Dutchman’s speed? And, with the competition getting closer, Adrian Newey leaving and Red Bull making their own engines for 2026, what does the team’s future hold? Speaking to Tom Clarkson, Paul shares fascinating insight from nearly two decades with the team and tells some very entertaining anecdotes from working with Ayrton Senna at McLaren and Fernando Alonso at Renault earlier on in his career. 03:08 – Can Red Bull still get better? 07:00 – Secret to Verstappen’s speed 10:52 – How Max has evolved 18:32 – Why Perez is slower 21:17 – Does sim racing make Max better? 24:40 – How Red Bull’s dominant eras compare 31:01 – Why Vettel ‘lost motivation’ 39:23 – Why Paul’s nicknamed ‘pedals’ 41:48 – Impact of Newey’s exit 45:42 – Red Bull powertrains 52:45 – Why Paul feels guilty about Alonso 56:53 – Quickfire questions For more F1® videos, visit <a target="_blank" href="https://www.Formula1.com Follow">Klik hier</a> F1®: <a target="_blank" href="https://www.instagram.com/F1 https://www.facebook.com/Formula1/ https://www.twitter.com/F1 https://www.twitch.tv/formula1 https://www.tiktok.com/@f1 #F1">Klik hier</a>



PSV
OFFSIDE | PSV-quiz met ๐Ÿ”บ & ๐Ÿฆฉ

In deze PSV-quiz testen we hoeveel Couhaib Driouech en Ryan Flamingo al weten van hun nieuwe club. โ–บSUBSCRIBE NOW <a target="_blank" href="https://psv.media/2KXaA6m โ–บTurn">Klik hier</a> on notifications (Hit the bell!) โ–บFOLLOW US Twitter: <a target="_blank" href="http://twitter.com/psv">Klik hier</a> Facebook: <a target="_blank" href="http://facebook.com/psv Instagram:">Klik hier</a> <a target="_blank" href="http://instagram.com/psv">Klik hier</a> Snapchat: <a target="_blank" href="https://www.snapchat.com/add/psv TikTok:">Klik hier</a> <a target="_blank" href="https://www.tiktok.com/@psv">Klik hier</a>



Hoelahoep
Hoelahoep: Vrolijk en stoer programma voor kinderen van 3 tot 5 jaar

Hoep is aan het opruimen. Alle oude spullen gaan naar de rommelmarkt. Hoela komt helpen want Hoep is niet zo goed in opruimen, hij wil alles graag houden. Bij het opruimen vindt Hoep een boek dat hij al lang kwijt was. Zal hij het voorlezen aan Hoela? Onder het voorlezen valt er van alles, het lijkt net donder en bliksem. Hoep krijgt een goed idee. Misschien wordt het verhaal nog spannender als ze er geluiden bij maken!



AFC Ajax
AFC Ajax: ๐ŸŽ™๏ธโ€Š LIVE 15:00 | Ajax - Olympiakos | Pre-Season Friendly

De ploeg van Francesco Farioli speelt vrijdagmiddag vanaf 15:00 uur het vijfde en laatste oefenduel in de voorbereiding op het nieuwe seizoen. โ–บSUBSCRIBE NOW <a target="_blank" href="http://ajax.ms/subscribe โ–บFOLLOW">Klik hier</a> US Website: <a target="_blank" href="https://www.ajax.nl Twitter:">Klik hier</a> <a target="_blank" href="http://twitter.com/afcajax Facebook:">Klik hier</a> <a target="_blank" href="http://facebook.com/afcajax Instagram:">Klik hier</a> <a target="_blank" href="http://instagram.com/afcajax TikTok:">Klik hier</a> <a target="_blank" href="http://tiktok.com/@afcajax">Klik hier</a>



AFC Ajax
AFC Ajax: ๐ŸŽ™๏ธโ€Š LIVE 18:30 | Ajax - Al Wasl | Pre-Season Friendly

De ploeg van Francesco Farioli speelt donderdag vanaf 18:30 uur in Tiel het vierde oefenduel in de voorbereiding op het nieuwe seizoen. โ–บSUBSCRIBE NOW <a target="_blank" href="http://ajax.ms/subscribe โ–บFOLLOW">Klik hier</a> US Website: <a target="_blank" href="https://www.ajax.nl Twitter:">Klik hier</a> <a target="_blank" href="http://twitter.com/afcajax Facebook:">Klik hier</a> <a target="_blank" href="http://facebook.com/afcajax Instagram:">Klik hier</a> <a target="_blank" href="http://instagram.com/afcajax TikTok:">Klik hier</a> <a target="_blank" href="http://tiktok.com/@afcajax">Klik hier</a>





Zin in Zappelin
Zin in Zappelin: Afl. 21

Buurman Ron doet mee aan de bananenrace, daar is hij uiteraard kampioen in. Fenna wil graag zien hoe hij dat doet. Maar of dat helemaal goed gaat? Fenna knutselt een frisbee in de vorm van een ufo en ze speelt een spannend kofferspel.



NOS Journaal met gebarentaal 20.00
NOS Journaal met gebarentaal 20.00: Afl. 142

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting.



NOS Jeugdjournaal met Gebarentaal
NOS Jeugdjournaal met gebarentaal: Afl. 198

Het laatste nieuws uit binnen- en buitenland en het weer, speciaal voor de jonge kijkers, met gebarentaal.